Søg

Apetit - Receptionermenuer, gavekurve, specialiteterApetit
Centervej 6 og Mortensensvej 30 D
DK - 8963 Auning
Tlf 30204049

Email: info@apetit.dk
Web: www.apetit.dk


Indenhaver  Berit Lanther:

Der ligger en stor glæde og motivation i at drive en virksomhed, der bygger på egne idéer og tanker...

Drømmen om det selvstændige liv og muligheden for at afprøve egne idéer ligger mange år tilbage. Den blev en realitet da jeg forpagtede kiosken på en campingplads.

Året efter blev det til købet af en is-butik på gå-gaden i Randers og 2 år senere udvidedes det med endnu én is-butik i Grenaa.

Men is sælges bedst om sommeren, så derfor måtte der tænkes i alternativer til vintermånederne. Her kom de brændte mandler ind i billedet. Fra August til og med jul brændes og sælges der nu hundredevis af kilo af de søde mandler. Men ikke længere i is-butikker. De er solgt og produktionen er flyttet til lokaler der nu også huser et fuldt udstyret catering-køkken med alle muligheder for at lave noget af det mad jeg selv holder så meget af..

Jeg får hele tiden nye idéer det er "Apetit" et resultat af. Nu har jeg plads og mulighed for at afprøve endnu flere af dem - og det glæder mig til. Kig forbi og få en smagsprøve eller se den lille butik, hvor der altid er et bredt udvalg af specialiteter. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen...               

Apetit kan man også finde på Facebook:

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:29. november 2018

Besøg

Alt om sport og idræt i Auning
Vi har åben 24 timer i døgnet!
- i idrætcenteret og i byen