Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Automobilforretningen Pedersen & Nielsen (Houlberg & Wittrup)

Automobilforretningen Pedersen & Nielsen i Randers har 1. juni 2021 opkøbt Houlberg & Wittrup i Auning og Randers.

Det betyder, at man fremadrettet for et meget bredere udvalg af bilmærker at vælge imellem, nemlig Volvo, Renault, Dacia, Kia, Ford, Mazda og Suzuki

Alle medarbejdere i Auning er fra 1. juni flytter med over til Pedersen & Nielsen. Det betyder at man får den samme kundepleje og service, som du kender. Samtidig betyder det, at gode, lokale arbejdspladser bliver bevaret. En værdi, der er helt i tråd med holdningen og hverdagen hos Pedersen & Nielsen, hvor man også ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen.

Siden 2008 har afdelingschef Henrik Tychsen stået for driften i Auning sammen med et team på 11 mand. Siden start og overtagelsen af forretningen i 2005, har ”Kendt for sin gode service” været forretningens DNA og værdigrundlag.

Frem til 1. juni 2021 var firmanavnet Houlberg & Wittrup, der var dannet af to efternavne: "Houlbjerg" skyldes Frode Houlbjerg Christensen, som i 1943 overtog sin farfars smedeforretning, som tog sin begyndelse i 1917. "Wittrup" skyldes Henning Wittrup, som i 1980 overtog smedeforretningen. I 1986 blev virksomheden som en af de første i Danmark, autoriseret Mazda-forhandler med eget serviceværksted. I 1997 blev man også forhandler og serviceværksted for Suzuki biler.

I 2005 sælger Bodil og Henning Wittrup virksomheden til Jesper Kirkegaard Harpøth Møller. Og i 2008 overtager Jesper Kirkegaard Harpøth Møller desuden også Mazda-forretningen i Randers.
 

Automobilforretningen Pedersen & Nielsen,
Industrivej 114, 8963 Auning. Tlf. 87 10 97 37

Hjemmeside: https://www.autohus.dk/

Mail: auning@autohus.dk

Er også at finde på Facebook:

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:08. August 2021

Besøg