Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

MItech - Laserskæring

MItech er en nystartet virksomhed i 2013 med fokus på Laserskæring og pladebearbejdning af forskellige emner inden for metalbranchen. MItech har fokus på kunden - leveringstiden - omstillingsparathed - kvalitet og sparring i forbindelse med løsninger af de forskelige opgaver.

MItech

Århusvej 26, 8963 Auning

Mobil 23 83 95 14 / 50 73 82 55

E-mail: mb@mitech.dk / ib@mitech.dk

Hjemmeside: www.mitech.dk

 


Klip fra Metal Supply, 8. august 2014. Læs hele artiklen her: Metal Supply

Forrygende start for Mitech i Auning

Østjysk pladeværksted, som startede sidste sommer, har overrasket sig selv med uventet overskud og nyinvestering.

Da Morten Bertelsen og Ib Christensen sidste sommer startede Mitech i Auning, forventede de, at det første år skulle blive knokleår uden ansættelser for at ramme et rundt nul.

Men allerede efter et halvt år har den lille pladebearbejdende virksomhed landet, der er stiftet som et anpartsselskab, et nettooverskud på cirka en halv mio. kroner, og man har oprettet det, der svarer til to fuldtidsstillinger og en halvtidsstilling. Den østjyske iværksætterduo er overrasket over, hvor godt det er gået.

- Vi havde ingen kunder, da vi startede, og vi vidste ikke, hvad vi gik ind til, men vi har haft meget mere at lave, end vi regnede med, siger Morten Bertelsen til Metal Supply.

Han tror, Mitech kom godt fra start, fordi man sidste år lukrerede på sommerferien. Mens andre virksomheder holdt lukket, startede Mitech op. Det skaffede Mitech nogle kunder, som stadig holder ved.

Ussel timeløn, når alt kommer til alt
Som iværksættere har det også været afgørende at knokle.

- Vi har arbejdet 90 timer om ugen, og det er først denne sommer, vi har holdt lidt fere. Det var dejligt at have 14 dage til at koble af i.

Og knokleriet har ifølge Morten Bertelsen gjort Mitech konkurrencedygtig på pris. Pris og hurtig levering er afgørende, vurderer han.

- Men i forhold til de timer, vi har lagt i det, er det nok en meget lille timeløn, siger han lidt skælmsk.

Den gode start har ført til ny investering. En fire meter lang kantbukker på 300 tons skal nu købes ind for at følge med opgaverne.

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg