Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy
Flot præstation af Bordtennisafdelingen!

Masser af ”Batmænd” i Auning Idræts & Kulturcenter

Skrevet af: TommyHjorth@mail.dk

Søndag d. 9. oktober summede Auning Idræts & Kulturcenter af liv, da langt over 100 bordtennisspillere, i alle aldre, rykkede ind i hal A. Auning Bordtennis Klub inviterede til stævne, og det havde rigtig mange spillere benyttet sig af. 15 klubber var repræsenteret, og der blev spillet i mange rækker, fra puslinge til de ældste herreseniorer.

Udover de mange rækker, fordelt efter alder, var der A, B og C rækker, og selvfølgelig både single og doublerækker. Så det krævede stort overblik af dommere, stævneledere og de mange hjælpere rundt om i hallen. Alt skulle koordineres fra de enkelte borde til dommerbordet, så de mange resultater blev tastet rigtigt ind på computeren. Om formiddagen var det hovedsageligt ungdomsrækkerne der blev afgjort, mens det over middag gjaldt seniorrækkerne. I ungdomsrækkerne kunne der optjenes ratingpoint mens der selvfølgelig var pokaler til de bedste spillere i samtlige rækker.

Auning Bordtennis Klub har før arrangeret, både JM og DM men på unionens vegne. Denne gang stod klubben selv for arrangementet, og vurderet på stemningen i hallen, er der ingen tvivl om det var en succes, som sikkert gentages i næste sæson. Bordtenninsklubben har sine egne lokaler  på Potetevej, i et nedlagt tømrerværksted. Her arrangeres også stævner, men ikke i den kaliber man så søndag formiddag, da klubbens egne faciliteter, ikke rækker til så store arrangementer.

Næste arrangement i klubben er Natbordtennis d. 4. november i lokalerne på Potetevej. Her bydes på aftensmad og derefter et spændende program, somdog holdes hemmeligt, indtil videre. Arrangementet er kun for ungdomsspillere.

I forbindelse med det store stævne i Auning Idræts & Kulturcenter, var cafèen åben, og den nye centerleder Henrik Johansen har allerede sat sit præg på denne. Masser af lækre, og ikke mindst hjemmelavede specialiteter, sprang nærmest op i hovedet på centrets gæster, og hvis man gik sulten hjem, var det bestemt ikke Henrik og hans personales skyld. Er det sådan cafèen fremover vil blive repræsenteret, er der ingen tvivl om det bliver en fornøjelse at være sportsudøver i centret. Masser af sunde ting som fortæller centret ikke er med på fastfood-konceptet, men tilbyder det som de fleste brugere gerne vil have, nemlig hjemmelavede ting og frisk frugt.

De mange inviterede bordtennisspillere var på forhånd informeret om svømme-hallens åbningstider, så der var mulighed for en dukkert imellem de mange kampe. 
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg