Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Få et overblik over vej-jubilæet her:

Skrevet af: AuningBy.dk

Randers-Grenå-landevejens 150 års vej-jubilæum her i 2014, markeres med en kæmpe vejfest i Auning by. Se programmet her!

n Programoversigt over hele vej-jubilæet
Der bliver rigtig mange aktiviteter at vælge imellem
Se hele programmet her

n AuningLøbet 12. juni er en del af vej-jubilæet
Vælg mellem 60, 35 og 20 km på cykel. 21, 10,5 og 5 km løn
Yderligere oplysninger om datoer, tilmelding mm finder man her.
n Vej:Disco for børn 13. juni
Fredag den 13. juni kl. 16-20 bliver der diskofest med alt hvader hører sig til en børnediskofest. Se mere om Vej:Disco her!


n Historisk køretøjer i optog lørdag eftermiddag
Lørdag den 14. juni kl. 13-15: Flot optog med Randers Pigegarde og flotte veteranbiler. Læs mere om begivenheden Her!
n Plancheudstilling om vejen gennem 500 år
Udstillingen får præmiere den 28. februar kl. 14 på Kulturperronen. Se her
n Åbningshøjtidelighed lørdag kl. 15
Dronningen, King of Rock'n'Roll, borgmesteren, greven og Randers Pigegarde skyder sports-eventen 150 år på 24 timer i gang! Se programmet her

n Street Gymnastik
AIF Gymnastik og Motion og Samvær indbyder alle som deltagere til historisk gymnastikopvisning og moderne gymnastikopvisning! Se her!

n Gokart race i 24 timer rund i Auning centrum
Der køres på en rundstrækning på Centervej, Vestergade og Kirkegade. Stort pitområde P-pladsen ved Flügger Farver. Læs mere her! n MTB-løb i Porsbakkerne
Er desværre blevet aflyst pga. for få tilmeldinger. Men der er planer om et nyt løb til efteråret :0) 
n 3 timers spinningsduel mellem Lena og Patrich
I et telt på P-pladsen hvor Mølletoften løber ud i Vestergade har Auning Motions Klub arrangeret en spændende spinningsduel mellem Lena og Patrik. Kom og hjælp dem med at køre flest km på 3 timer. Læs mere om begivenheden her!

n Motionsløb for hold i 24 timer
Auning Motions Klub har inviteret en række løbeklubber i Østjylland til et hyggeligt motionsløb rund i Auning. Læs mere om løbet her!


n Sømkonkurrence lørdag eftermiddag
Ingen byfest uden en søm-dyst! I år afvikles den lørdag den 14 kl. 16-18. Deltagerne har gratis adgang til koncerten med b.la. Dodo's . Læs mere her!

n Folkefest i festteltet lørdag aften
Rock i Parken hedder nu Folkefesten og er i år en del af vej-jubilæet, derfor er festteltet flyttet op på landevejen, nærmere bestemt på plænen mellem cafeteriet og F24. Se programmet her!
n Fælles gratis morgenkaffe søndag kl. 7.30
Fausing-Auning Pensionistforening servere morgenkaffen i Festteltet kl. 7.30 til 9.30. Auning Jagtforening arrangere banko. Se mere om morgenbordet her!


n Vejgudstjeneste søndag den 15. juni kl. 11.00
Sognepræst Hanne Louise Eyermann holder vejgudstjeneste i teltet på plænen mellem cafeteriet og F24 søndag formiddag. Mere om vejgudstjenesten her!
n Street Fodbold over 24 timer
Fodboldafdelingen under AIF står som arrangør at en 24 timer lang street fodboldturnering på en specielbane. WM-fodbold på storskærm hele natten. Se programmet her!
n Street Håndbold og Totalhåndbold
Håndboldafdeling har været kreative og sat nye standarder for hvordan man laver streethåndbold.  Se programmet her!

n Gamle lege på vejen igen 
Bodia griber bolden og leger midt på den lukkede del af Vestergade søndag den 15. juni mellem kl. 11 og 14. Se programmet her!


n Slotcar Racing 
Djurslands Slotcar Racing, som holder til på Auning Kart Park stiller en 24 m bane op og tilbyder publikum at dyste mod hinanden Læs om løbet her!

n Kræmmer- og bagagerumsmarked søndag
Søndag formiddag mellem kl. 10-14 er en del af Vestergade omdannet til en gade med krammerboder og bagagerumsmarked. Kom og gør en god handel. Se flere detaljer her!
n Vej-jubilæums vin i butikkerne
Støt vej-jubilæet ved at købe din næste rød- eller hvidvin som jubilæumsvin. Vinen forhandles i en række butikker i Auning. Læs om vinen her os hvor vinen forhandles.
n Sportscafé og information
I den tidligere butik Trolden indrettes Sportscafe og informationscenter. Her kan købes mad og drikkevarer og nydes livemusik. Se mere her
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg