Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Køb billetter i butikkerne nu!

Skrevet af:

I langt de fleste butikker i Auning kan man nu købe billetter til den stor jubilæumskoncert under vejfesten den 14. juni.

Når Dodo & The Dodo’s indtager scenen med en stribe af sine populærere sange, vil de fleste kunne synge med på ”Sømand af verden” eller ”Vågner i natten”, som helt sikkert vil vække mange gode minder hos de fleste, som har været til fester gennem flere årtier. Det bliver stort med et landskendt band på Folkefestens scene! 

For at få Dodo’s til Auning, er der hyret en kæmpe mobil scene, som er så stor, at den må stå uden for teltet. Så vi får Skanderborg-stemning med en kæmpescene under de store træer på festpladsen, som ligger næste direkte på jubilæumsvejen, nemlig på grunden mellem Auning Cafeteria og benzinstationen F24.

Festen starter sidst på eftermiddagen med en hyggelig og solid omgang Elton John Jam frem til Henrik Johansen fra Auning Idræts- og Kulturcenter byder på en lækker jubilæumsmenu, så der er alt mulig grund til at starte festen med spisning i festteltet. Der vil være noget for enhver pengepung.

Før Dodo’s går på scenen skal vi med Queen Jam genopleve noget af de bedste Queen numre. Det bliver musik af høj klasse, fortolket af et af Danmarks bedste Queen-kopiband. Det bliver helt sikker et dejligt genhør med ”Radio Gaga” og ”We Are The Champions” - der bliver stort!

Sidst på aftenen skal vi møde Brian Trøjborg, som i 2013 på Graceland Randers blev kåret som Scandinavians bedste Elvis kopi. Brian Trøjborg kommer med sit band, der selvfølgelig spiller en række af Elvis Presleys største hit gennem tiderne. 

I pauserne er der en velforsynet bar og pølsevognen er som sædvanlig opstillet på plænen. Den populærere sømkonkurrence vil heller ikke mangle i år. Tillmelding ved Marius i Sportigan. 

Billetter i forsalg kommer til forsalg på Billetlugen.dk og vil snart kunne købes i en række butikker i Auning. Jubilæumskoncertens program: Kl. 15.30: Festpladsen åbner. Billet i forsalg: 75 kr. og 100 kr. ved indgangen Kl. 16,30: Elton John Jam koncert kl. 17.30-19.00: Jubilæumsfestmiddag. Pris 125 kr. Kl. 19.00: Queen Jam koncert Kl. 20.30: Diskotek BakXi i Festteltet Kl. 21.30: Dodo & The Dodo’s koncert Kl. 23.00: Diskotek BakXi  i Festteltet Kl. 24.00: Elvis On My Mind koncert Kl. 02.00: Tak for i aften! Kl. 03.00: Festpladsen lukker. Festen fortsætter med sportsevent Entrebilletter er kommer til salg på Billetlugen.dk og byens butikker. 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg