Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Gymnastikskole i sommerferien

Skrevet af: AuningSport.dk

Auning og Allingåbro gymnastik inviterer til sjov og aktiv gymnastikskole 3 dage i uge 32 - den 5.-7. august - Gymnastikskoler holdes i samarbejde med DGI Østjylland for børn i alderen 0.-3. klasse. Alle kan deltage uanset niveau og tidligere erfaringer med gymnastik. Skolen giver mulighed for en anderledes ferieoplevelse for børn, der kan lide bevægelse, leg og fart over feltet.

Det bliver tre dage med fuld fart på fra den 5. august til og med den 7. august, når Auning og Allingåbro gymnastik sammen med DGI Østjylland i tidsrummet fra kl. 9-15 indbyder børn fra 0.-3. klassetrin til gymnastikskole i Auning Idræts- og Kulturcenter. Skolen er åben for alle børn uanset niveau, og deres tidligere erfaringer med gymnastik eller mangel på samme.

”Når børnene går herfra, er de en oplevelse rigere. Det tør vi godt garantere. Det er ikke kun inspirationen, og det aktive og sunde aspekt ved idrætten, de tager med hjem i bagagen, men også nye venskaber og følelsen af fællesskab”, udtaler Ane Katrine Eiming, gymnastikformand hos Auning Gymnastik.

Deltagerne vil blandt andet komme til at lege og have det sjovt med at springe på måtte og trampolin, lave flikflak og saltoer, og ikke mindst lære serier til musik. Derudover er der også mange andre sjove aktiviteter og lege på programmet.

”Har man lyst til at blive bedre til gymnastik, lege, springe på måtte og trampolin, danse, lave salto og serie til musik, så er vores gymnastikskole lige sagen. Vi skal bruge kroppen, lege og have det rigtig sjovt. Vi lover, at der bliver fart over feltet, så man sover godt om natten”, slutter Ane Katrine Eiming. Tilmelding
Gymnastikskolen bliver afholdt tirsdag-torsdag i uge 32. Der er mulighed for tilmelding indtil søndag den 6. juli. Tilmelding koster 395 kr. for alle dage inkl.
DGI T-shirt og drikkedunk samt frugt og saft alle dage. Herudover er der mulighed for at tilkøbe frokost, hvis man gerne vil undvære madpakken.

Tilmelding og betaling skal ske på www.dgi.dk/201409556006
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg