Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Så er hverdagen skudt i gang i Kulturværkstedet Auning

Skrevet af: AuningBy.dk

Efteråret byder på Sønderhaldudstillingen, Kulturnat, digtoplæsning, ungdomsfest og musikundervisning i både samspil og eneundervisning


Der er løbende aktiviteter hen over efteråret med Ung Norddjurs, som holder ungdomsfest i lokalerne. Kunstforeningen Sønderhald- udstillingen holder i uge 42 deres årlige udstilling, som rummer det traditionelle, det utraditionelle og det grænseoverskridende.

     

Fredag i uge 41 er der Kulturnat Djursland, hvor Kulturværkstedet Auning i samarbejde med Sønderhaldudstillingen holder forpremiere. Denne aften kan der opleves kunst i mørket, digtoplæsning af Palle Brix, og stemningsmusik alt sammen uden lys.

Kulturskolen Norddjurs er begyndt at undervise elever i både samspil og eneundervisning på alle hverdage. Leder Finn Rosenløv udtaler til Auningby.dk: ”Håbet er, at der hen over efteråret startes et nyt hold op med et skrive- og lyrikværksted. Forfatter Palle Brix varetager undervisningen, og i forløbet vil der komme andre forfattere og gæsteundervise. De vil fortælle om egne erfaringer i processen, og hvordan får de har udgivet eget arbejde samt forskellige skrivetekniker.”

Kulturværkstedets vision er at være en dynamisk katalysator for kulturen i denne ende af kommunen og at blive en del af noget, som vi er stolte af kunne i Auning.


Kulturværkstedet har haft indbrud
Desværre har der været ubudne gæster natten til lørdag. ”Ærgerligt,” udtaler formand Anders Knudsen: ”Vi har lagt meget arbejde i at starte Kulturværkstedet i Auning op, og så skal sådan noget ske. Heldigvis har tyvene ikke nået at tage noget, men er blevet forstyrret af vores alarmsystem som Djurs Låse for ca. 14 dage siden har færdiggjort monteringen af. 
Indbruddet har betyder, at vi har måtte sikre yderligere og dette medfører desværre ekstra omkostninger for værkstedet.” Siger Anders Knudsen.
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg