Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Samsurium Workshops og kreativt genbrugsmarked i Kulturværkstedet

Skrevet af: AuningBy.dk

Det sker søndag den 30. november fra kl. 11 til 17. Der er gratis adgang, så læg vejen forbi og bliv inspireret!

.

Kreativt genbrugsmarked kl. 11-16
12 stande til Salg. Her er muligheden for at sælge dit overskud af julepynt, ”lopper”, genbrugsting. Kun fantasien sætter grænser.
Pris for en bod: 100 kr. Tilmelding til Lisbeth Andersen, 50 90 05 97 eller kontakt@kulturauning.dk


Åben scene kl. 13-16 Vil du/dit band/gruppe spille et nummer, måske 4 så er scenen åben. Der vil være gear og instrumenter til rådighed hele dagen.


Plakatcollage v. Benjamin Toustrup kl. 13-16 En collage kreeres af Benjamin af diverse koncertplakater fra Café Von Hatten i Randers og fra Pavillonen i Grenå. Kom og giv dit besyv med.


Lyrikworkshop v. Palle Brix kl. 13-16 Workshop med underviser og forfatter. Digte er sprogblomster der kan fremkalde følelser, vække minder eller give stof til eftertanke. Denne workshop arbejder med at få “blomsterne til at gro. Vi skriver og opsamler korte digte og noveller og sætter det op i en e-bog sender den til trykning. Hvis du har mod på det vil der til slut være mulighed for at “udstille” dit lyrik på vores scene.  Medbring dit fortrukne udtryksmiddel såsom computer eller masser af spidsede blyanter og papir.


Mini skulpturer kl. 13-16

v. Kunstforeningen Sønderhald udstillingen 13:00-16:00 v
. Bjarne Tredimensionale kunstneriske objekt, udformet i de valgte materialer.
Der arbejdes med skulpturer i 3 forskellige materiale, Gips, træ og gasbeton. Det producerede kan udstilles i kulturværkstedet.


Gadestrik og garngraffiti v.Lisette&Birgitte kl.13-16 Street art med hæklet garn. Yarn bombing er den engelsksprogede betegnelse for garn graffiti – en kreativ udsmykningsform af objekter i naturen og byrummet. Idéen udspringer af et ønske om at udbrede strikkede og hæklede arbejder der interagerer direkte med omgivelserne. Kun fantasien sætter grænser når træer, busser, skulpturer og meget mere dækkes af forskellige udsmykninger med garn. Udsmyk en cykel og en del af kulturværkstedet på denne shop. Vi levere materialer og cykel.


Fælles afslutning kl. 16-17 Dagens workshop deltagere viser hvad de har lavet i løbet af dagen.
Koncert med god musik på Kulturværkstedets nye scene, som overrækkes af Tuborg Fondet.


Se Kulturværkstedes hjemmeside her

Mød Kulturværkstedet på Facebook
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg