Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Kunstens ansigter byder sig til

Skrevet af: AuningBy.dk

Kulturværkstedet slår dørene op og byder velkommen til arrangementet ”KUNSTENS ANSIGTER” søndag den 8. marts kl. 11 til kl. 16

HVAD FOREGÅR DER EGENTLIG derude i Kulturværkstedet på Industrivej i Auning? Dette spørgsmål er der rigtig mange som har tænkt og spurgt. 
Det vil Kulturværkstedet gerne illustrere og vise eksempler på ved (foreløbig) fem workshops over forskellige kulturelle / kunstneriske aktiviteter. Der vil være:

En TEGNE-EVENT

som Kunstforeningen Sønderhaldudstillingen arrangererHer vil der blive opsat store stykker tegnepapir, hver med sit tema. På disse vil folk fra kunstforeningen - sammen med alle andre tegnelystne - tegne store fællesbilleder. Fællesbillederne vil senere blive udstillet, fotograferet og kopieret med salg for øje. Alle uanset kunstneriske forudsætninger inviteres / opfordres til at deltage, børn ifølge med voksne, ældre osv.  Alle ”stilarter” kan bruges og får plads, barnlige, forsigtige, voldsomme, naturalistiske, graffiti agtig, symboler, skraveringer osv. Der tilbydes forskellige tegneredskaber, men kun med sort. Alle inviteres til at tegne med - hele dagen eller noget af dagen. Alle bidrag får plads, for ”ALLE KAN TEGNE”.  

KORT - PROSA

Her går det ud på at skrive en lille tekst - ”kort-prosa” - på A-5 papir. En lille, meget kort, måske gådefuldt, eventyrlig, stemningsfuld, billedrig eller actionfyldt tekst. Uden indledning, bare lige på. En dommerkomite vil så efterfølgende bedømme kortprosaerne, og den bedste vil blive præmieret og oplæst for publikum.

”STREET-ART” FOTOVÆRKSTED

Deltagerne vil med deres fotoapparater eller mobiltelefon komme rundt i Auning for at lave fotodokumentation af byens billedmæssige subkultur i gadebilledet, klistermærker på lygtepæle, graffiti, kridttegninger på fortove og alle de andre ”billeder”, som vi til dagligt bare går forbi, men som hører med i bybilledet. De indhentede fotodokumentationer vil blive printet ud og ophængt.

JAM OG SAMSPIL

I Kulturværkstedets musiklokale vil lokale musikere undersøge musikken som udtryksmiddel ved at ”jamme” eller spille sammen / improvisere. Her bliver der ”gang i den”!

KUNSTENS VÆRKSTED

Dagen vil blive afsluttet med DEBATVÆRKSTED under overskriften ”KUNSTENS VÆRKSTED”.En dialog om kulturen i lokalområdet. Hvordan udvikler vi den, skaber fællesskab og dynamik. Alle kan give deres mening til kende. Det bliver kulturudvikling i gulvhøjde, hvor lokale kulturprofiler inviteres med.
Det hele foregår i KULTURVÆRKSTEDET på Industrivej 14 (omfartsvejen) i Auning, og det er Søndag den 8. marts kl. 11-16. Og så er det ganske gratis!

Venlig hilsen
Kulturværksted Auning og Kunstforeningen Sønderhaldudstillingen
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg