Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Har du behov for hurtigere internet?

Skrevet af: AuningBy.dk

Hvis du bøvler med langsomt internet, har EnergiMidt er løsning, som skulle være lang hurtigere og kunne give bedre mulighed for "streaming" af film over nettet og endda give skarpere billeder på dit TV.


I øjeblikke kører EnergiMidt en massiv kampagne for at få 30% af alle husstande i Auning til at sige ja til fiberbredbånd. Er der ikke 30% interesse, kommer der ikke fiberbredbånd til Auning i denne omgang.

I de sidste par uger har EnergiMidt besøgt SuperBrugsen i Auning 4 gange, modtagelsen har været god, men der skal dog endnu flere tilsagn til før fibernet bliver en realitet i Auning.

Bestiller du fibernet ved EnergiMidt nu, er du med til at sikre, at der kommer fibernet til Auning. Dermed sikrer du, at alle fremover vil kunne vælge fibernet i takt med, at behovet for digital kommunikation stiger.

Har du ikke modtaget EnergiMidts materialer, så skriv til Mel@energimidt.dk, og du vil enten blive ringet op eller få tilsendt noget materiale. Kampagnen slutter den 16. juni 2015.


EnergiMidt giver 4 grunde til at vælge deres fibernet nu:  
1. Fiber kan transportere data stabilt over lange afstande næsten uden tab – dvs. man får den internethastighed, man betaler for.

2. Fiberen er god til de høje hastigheder begge veje – og der ér behov for høje hastigheder – også i fremtiden til f.eks. streaming af TV eller når man tager backup af sine billeder. Det er efterhånden ikke kun PC’en, der bruger af internethastigheden: WebTV, SmartPhones, iPad mm. bruger båndbredde som aldrig før.

3. TV: Man kan se flere forskellige TV-kanaler i knivskarp digital kvalitet på samme tid på de forskellige TV i huset. Benytter du den medfølgende TV-boks, kan du selv sammensætte din tv-pakke – hvorfor betale for kanaler, du alligevel ikke ser.

4. Det ér et rigtigt godt tilbud, at vi etablerer fiberen ind hele vejen fra skel til beboelse-husmur for 0,- kr., og gør forbindelsen klar til brug, så du let kan tilslutte f.eks. computer/din trådløse router, tv eller telefon. Det en stærk fremtidssikring af din bolig.

Status på tilmelder den 24. april:

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg