Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

100 til fernisering og 30 års jubilæum

Skrevet af: AuningBy.dk

Sønderhaldudstillingens 30 års jubilæumsudstilling åbnede lørdag d. 15. okt. i forrygende blæsevejr.Indenfor bredte sig en hyggelig stemning, selv om nogle måttetage til takke med en ståplads. Omkring 100 ferniserings gæster lyttede til borgmester Jan Pedersens åbningstale, hvor han pointerede nødvendigheden af et godt kulturliv for at gøre Norddjurs- og her den vestlige del – et godt sted at bo.

Ligeledes omtaltes næste års Kulturby 17, hvor Norddjurs er er med som part og med særlig vægt på at Gl. Estrup bliver et kulturelt omdrejningspunkt. Alt i alt en tale, der varmede arrangørernes kunstneriske sjæle.

Efter borgmesterordene var der musikalske indslag ved femtenårige Cecilie. Trods sin unge alder optrådte hun scenevant med klaver og dejlig sangstemme, et stort talent kunne vise sig frem.

Og så kunne publikum med vin, kaffe bevæge sig rundt i udstillingen. Mange af udstillerne kom i dialog med interesserede og nyheden med de farvede vægge og dynamisk ophængning blev diskuteret.

Stemmesedlerne med henblik på kåringen af ”Årets KS-kunstner 2016” blev taget i brug. Omkring 130 udstillingsgæster var i løbet af eftermiddagen igennem udstillingen.

 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg