Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Medlemsfremgang og flere flagstænger

Skrevet af: AuningBy.dk

Auning Borgerforening har haft et rigtig godt år med mange aktiviteter og en medlemsfremgang på 25 nye medlemmer i 2016.

Medlemsfremgangen kommer efter en række initiativer for at gøre Borgerforeningen mere synlig. Bestyrelsen har bl.a. fået lavet en folder, som er blevet brugt i dialogen med byens borgere foran SuperBrugesen, i AuningTeltet på Landbrugsmessen, ved Sct. Hans og Sommerfesten.

I alt har Borgerforeningen ca. 160 medlemmer ud af ca. 1200 husstande, hvilket svarer til ca. 13 %. Bestyrelsen er tilfredse med nævnte medlemstilgang og håber på en tilsvarende tilgang næste år.

Borgerforeningen har arrangeret Sct. Hans Aften i Byparken med flot tilslutning og været medarrangør af Sommerfesten 2016 samt Karavanesporet 2016. Igennem Karavanesporet fik vi bevilget 14 nye flagstænger til Nørregade, et bord-bænke-sæt i Porsbakkerne og en vandpost ved Hundeskoven.

Byens flotte flagalle ejes og vedligeholdes af Borgerforeningen. Opgaven med opstilling og nedtagning ordnes af AI Fodbold, som derved får midler til deres ungdomsarbejde. Næsten 50 lokale virksomheder og butikker støtter drift og vedligeholdelse af flagalleen. Uden deres årlige sponsorat på 300 kr. var det ikke muligt at have flagalleen oppe på mærkedage 12-14 gange årligt.

Som medlem af Borgerforeningen er man også med til at sikre byens fagalleen. Et medlemskab koster kun 200 kr. pr. år for en husstand og 100 kr. for enlige.

Borgerforeningen vil rigtig gerne have respons på foreningen arbejde og opfordre derfor alle til at komme til generalforsamlingen den 17. november kl. 19 på Kulturperronen.Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg