Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Kunstudstilling i Det bette Hus

Skrevet af: AuningBy.dk

Den lokale kunstner Ole Madsen, udstiller i januar måned sine digte i Danmarks mindste Kulturhus, Det bette Hus i Auning, med fernisering lørdag den 14. januar.

Ole har i mange år interesseret sig for at tegne og male, men i 2010 opdagede Ole nye sider udi kunstens verden, da en bekendt indviede ham i det at lave digte.

Ole skulle arbejde med noget indenfor kunst, og den bekendtes ide om et digt fra Ole's hænder blev godt modtaget. Ole opdagede hurtigt, en god fornemmelse for det at sammensætte ord, og det er siden da blevet til ca. 1200 digte.

Ole skriver om mange af de ting han oplever i hverdagen og de udfordringer han og mange andre kommer ud for. Ole har gjort sig tanker om at udgive sine digte, men det er en større udfordring, da mange forlag stiller store krav til både forfatter, materiale og økonomi.

Ole drømmer ikke om digtudgivelsen ud fra et økonomisk synspunkt, men mere glæden ved, selv at glæde andre. Ved siden af digtene har Ole også forsøgt sig med enkelte salmer, men netop musikdelen har gjort det svært.

Ole tegner meget, og har gjort det i mange år, ligesom han har begået flere malerier. Ole er en meget beskeden mand, men heldigvis har han sagt ja tak til at udstille ca. 75 af sine bedste digte, samt enkelte malerier, i Det bette Hus fra lørdag d. 14. januar.  

Der vil være fernisering fra 10.30 til 12.00 hvor selve ferniseringen afholdes på Kulturperronen, der er nærmeste nabo til udstillingen i Det bette Hus.
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg