Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Auning Blikkenslagerforretning


Kaj Dahl Andersen grundlagde i 1986 sin første VVS-forretning, Auning Blikkenslagerforretning på Århusvej 4 med kun én medarbejder foruden Kaj. I dag er der mere end 40 medarbejdere ansat.

I begyndelsen måtte Kaj involvere sin familie – allerførst storebror Flemming. Mere familie måtte inddrages i firmaet, bl.a. Kajs svigerfar og far, som var efterlønnere hjalp til som arbejdsmænd. Kaj er et Familiemenneske med stort F. De grundlæggende værdier, der har præget Kajs opvækst i en stor familie med stærkt sammenhold, afspejler også Kajs måde at drive forretning på.

I 1999 flyttede virksomheden til et helt nybygget domicil på Vestergade 46E. Bygningen blev i slutningen af 2005 udbygget med yderligere 300 m2 til lager og kontor.

Kaj købte i 2016 Aarhus VVS for at skabe lokal forankring i Aarhus. Her er der i dag 7 medarbejdere ansat.


Auning Blikkenslagerforretning
Vestergade 46E, 8963 Auning. Tlf.: 8648 4172

Hjemmeside: http://www.auningblik.dk/

Mail: ka@auningblik.dk

I marts 2012 har Auning Blikkenslagerforretning fået moderniseret deres hjemmeside. Tjek resultatet ved at klikke på illustrationen herunder: 

Kaj Dahl Andersen og Auning Blikkenslagerforretning
fejrede 1. april 2011 25 års jubilæum

Startede ene mand i 60 kvadratmeter lejede lokaler Århusvej 4. »Når man har været i gang i 25 år, så har man været igennem lidt af hvert med op- og nedture«.

Det konstaterer Kaj Dahl Andersen, som for 25 år siden ene mand startede virksomheden Auning Blikkenslagerforretning, som 1. april kl. 12.30 til 16 fejrer jubilæum med en reception i lokalerne på vestergade 46E i Auning.

Klik på billedet og få hele historien på DinBy.dk. 

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg