Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Folkefesten 2014 - lørdag den 14. juni

Vej-jubilæets koncert byder på Dodo’s, Elvis, Queen og Elton John

Med et stort kendt dansk topnavn som Dodo & The Dodo’s i front kan det ikke bliver meget større ved den store udendørs jubilæumskoncert midt i byen.

Når Dodo & The Dodo’s indtager scenen med en stribe af sine populærere sange, vil de fleste kunne synge med på ”Sømand af verden” eller ”Vågner i natten”, som helt sikkert vil vække mange gode minder hos de fleste, som har været til fester gennem flere årtier. Det bliver stort med et landskendt band på Folkefestens scene! 

For at få Dodo’s til Auning, er der hyret en kæmpe mobil scene, som er så stor, at den må stå uden for teltet. Så vi får Skanderborg-stemning med en kæmpescene under de store træer på festpladsen, som ligger næste direkte på jubilæumsvejen, nemlig på grunden mellem Auning Cafeteria og benzinstationen F24.

Festen starter sidst på eftermiddagen med en hyggelig og solid omgang Elton John Jam frem til Henrik Johansen fra Auning Idræts- og Kulturcenter byder på en lækker jubilæumsmenu, så der er alt mulig grund til at starte festen med spisning i festteltet. Der vil være noget for enhver pengepung.

Før Dodo’s går på scenen skal vi med Queen Jam genopleve noget af de bedste Queen numre. Det bliver musik af høj klasse, fortolket af et af Danmarks bedste Queen-kopiband. Det bliver helt sikker et dejligt genhør med ”Radio Gaga” og ”We Are The Champions” - der bliver stort!

Sidst på aftenen skal vi møde Brian Trøjborg, som i 2013 på Graceland Randers blev kåret som Scandinavians bedste Elvis kopi. Brian Trøjborg kommer med sit band, der selvfølgelig spiller en række af Elvis Presleys største hit gennem tiderne. 

I pauserne er der en velforsynet bar og pølsevognen er som sædvanlig opstillet på plænen. Den populærere sømkonkurrence vil heller ikke mangle i år. Tillmelding ved Marius i Sportigan. 

Billetter i forsalg kommer til forsalg på Billetlugen.dk og vil snart kunne købes i en række butikker i Auning.

 

Jubilæumskoncertens program:

Kl. 15.30: Festpladsen åbner. Billet i forsalg: 75 kr. og 100 kr. ved indgangen

Kl. 16.00: Sømkonkurrencen starter

Kl. 16,30: Elton John Jam koncert

kl. 18.00-19.30: Jubilæumsfestmiddag. 125 kr. pr. kuvert

Kl. 19.00: Queen Jam koncert

Kl. 20.30: Diskotek BakXi i Festteltet

Kl. 21.30: Dodo & The Dodo’s koncert

Kl. 23.00: Diskotek BakXi  i Festteltet

Kl. 24.00: Elvis On My Mind koncert

Kl. 02.00: Tak for i aften!

Kl. 03.00: Festpladsen lukker. Festen fortsætter med sportsevent

 

Entrebilletter kommer til salg på Billetlugen.dk og byens butikker. 
Men der går lige nogle dage endnu!

 


Folkefest i festteltet

lørdag aften, som vi plejer


Rock i Parken hedder nu Folkefesten og er i år en del af vej-jubilæet, derfor er festteltet flyttet op på landevejen, nærmere bestemt på plænen mellem cafeteriet og F24.

Johnny Fravn, formand for Musikforeningen Tråd og Palle Mortensen, formand for Auning Borgerforening har været i gang med at tilrettelægge det helt rigtige miks af musik til Folkefesten 2014.

Det bliver med god mad, fed musik, sømkonkurrence, pølsevogn og hvad der ellers hører sig til en Folkefest - ikke i Parken - på oppe på hovedvejen, tæt på hvor det hele sker i denne weekend.

Køb entrebilletter og spisebilletter

Her finder du en liste over hvor man kan købe entrebilletter til Dodo-koncerten lørdag den 14. juni. Ønsker man at købe spisebillet til Jubilæumsfestmiddagen kan de købes samme sted som man køber entrebilletter.

Koncertbilletterne koster 75 kr. stykket. Fri entre for børn under 12 år.

Jubilæumsfestmiddagen koster kun 125 kr. per kuvert. Der spises med rigtigt bestik og tallerkner. Ingen plastik her :0) Festligt skal det være!

Kommer man ikke forbi en af nedenstående butikker, kan koncertbilletterne købes på Billetlugen.dk og spisebilletterne kan købes ved indgangen.


Køb Entrebilletter og spisebilletter her

Apetit

Djursland Jagt Center ApS (Kun entrebilletter)

Frisør Cassiopeia 

Pitó

Sigma Farvehandel

Tusindfryd

Auning Apotek

Auning Blomster

Auning Boligmontering

Auning Kro

Auning Radio & TV

Frisør Malou

Møllebistroen

Nyt Syn (Kun entrebilletter)

Se Min Kjole

Sportigan

Tiff

Wagner

Djurslands Bank A/S

Guldbageren Auning A/S

Sparekassen Djursland

Sparekassen Kronjylland

SuperBrugsen

Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg