Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

AuningTeltet på Landbrugsmessen 2017


Forberedelserne til Landbrugsmessen
den 27. og 28. maj er godt  igang


Så skal du med i AuningTeltet i år, er det ved at være tid til at tilmelde sig. Nærmere information og tilmelding kan ske ved at henvende sig til Jens Sørensen, Auning Radio og TV, på telefon 8648 3900 eller på mail: messen2017@auningradio.dk.

AuningTeltet er et fælles markedsføringsaktivitet for virksomheder, butikker og foreninger der har tilknytning til Auning. AuningTeltet var første gang på Landbrugsmessen i 2014 og har været med hvert år side.

Ved at være med i AuningTeltet er der mulighed for at komme i kontakt med de omkring 20.000 mennesker, som besøger Landbrugsmessen. Vi laver fælles markedsføring og hjælper hinanden med at få mest muligt ud af tilstedeværelsen på messen, og i tilgift får vi også lært hinanden lidt bedre at kende.

AuningTeltet står også for forplejning på de to messedage så du og dit personale på standen skal kun tænke på at være klar i pæren og få flest muligt i tale på messen, det der skal være i maven, lige fra morgenmaden over frokosten til kaffe og kage når messebenene melder sig ud på eftermiddagen er der sørget for, når du deltager i AuningTeltet.

Vi skal have din tilkendegivelse for deltagelse i AuningTeltet inden den 10. februar. Det er ikke bindende tilmelding, ved at tilkendegive sin deltagelse, får man info om priser, muligheder mv.

Placering af teltet er aftalt med Landbrugsmessen, så det bliver samme sted på messepladsen som sidste år. Er der ideer til forbedringer eller ønskede ændringer i forhold til sidste år, så hører vi gerne om dette.

AuningTeltet ikke er arrangeret af nogen forening, men arrangeret af frivillige, der også selv deltager i AuningTeltet. Har du lyst til at være med til at arrangere AuningTeltet, er du meget velkommen til at kontakte os på nedenstående mail.

På styregruppens vegne
Jens Sørensen, Auning Radio Og TV
Tlf.: 86483900
Mail.: messen2017@auningradio.dk

Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg