Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Lyd-depotet

 


Kontakt informationer:
Kim Mathiasen mobil +45 61 33 38 52 
Michael Nielsen mobil +45 20 88 92 73

kontakt@lyd-depotet.dk 
www.lyd-depotet.dk

Er også at finde på Facebook:

 Navnet er Lyd-Depotet og virksomheden henvender sig til alle både private, foreninger og erhvervsdrivende. Lyd-depotet beskæftiger sig med udlejning af lyd- og lys-udstyr til eksempelvis større og mindre private fester, messer, bands og arrangementer der kræver et speakeranlæg, f.eks. til ridestævner.

 

Indehaverne Kim Mathiasen og Michael Nielsen, der begge er bosat i Auning, har i en del år haft musik, lyd og lys-udstyr som deres store fritidsinteresse. Kim Mathiasen har endvidere i mere end 20 år arbejdet professionelt på freelance basis med sceneopbygning samt lyd og lys produktioner, for flere af de store aktører i branchen.

Kim Mathiasen: ”Vi har begge to gennem årene fået en del erfaring og viden, som vi føler, vi kan drage nytte af i Lyd-Depotet og det samme kan vores kunder. Vi bliver tit mødt med en byge af spørgsmål, når det drejer sig om teknik, hvad man skal leje og hvor meget udstyr der skal til. Det skal være nemt og det skal være til at betale – vi vil i Lyd-depotet gøre meget ud af at rådgive vores kunder, så de får lige præcis det de har brug for. Vi vil give dem en grundig instruktion og holde en konkurrencedygtig pris og så er de gode råd er ganske gratis!”

Lyd-Depotet råder over en del udstyr, der kan kombineres på kryds og tværs, så man som kunde får netop den pakkeløsning, der er behov for – uanset om man er 25 gæster hjemme i et telt i haven eller 200 gæster i et forsamlingshus. Alle anlæg er udstyret med cd afspiller og så man kan i øvrigt også tilslutte sin egen smartphone, computer, iPad eller hvilket medie, man nu har sin musik på. Skal festen være lidt tjekket, så kan man for få kroner, leje en lys pakke med effektlys til dansegulvet.

Michael Nielsen: ”Kim og jeg er i bund og grund et par store legebørn, der blot er blevet lidt grå i toppen og hvorfor så ikke lege sammen? Vi havde efterhånden fået skrabet en del udstyr sammen hver for sig og nu har vi samlet det hele i Lyd-depotet. Derudover har vi investeret i lidt mere og en lille hjemmeside er i luften, så nu er det klar til udlejning.

Det tidligere trædrejeri på Mortensensvej i Auning, huser udover Lyd-Depotet, også skiltevirksomheden Auning Skilte, der rykkede ind for et års tid siden i de større lokaler samt cateringvirksomheden Apetit, der startede i april 2012.

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg