Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Nørgaard Teknik


Ole Nørgaard har utrolig mange jern i ilden. Man skal stå rigtig tidlig op, hvis man skal følge med i Oles tempo. Det har bl.a. Auning Kart Park, Musikforeningen Tråd, Kart4Knejt – og selvfølgelig Nørgaard Teknik stor glæde af.

I dag beskæftiger Nørgaard Teknik ca. 50 medarbejdere og har på Nørgaardsvej et samlet produktions- og administrationsareal på ca. 4000 m2. Virksomheden er underleverandør af komponenter og maskiner til bl.a. gasfyldeanlæg, transportanlæg, fødevareanlæg og vindmøller.

Virksomheden er også en af de største tømmervirksomhed i Auning, idet der produceres trækasser i store mængder til de utallige komponenter, som skal sendes ud i verden.

NT ejer også DINO Gokarts og Due//Matic lerduekastemaskiner, som de også producerer. Desuden deltager NT i udvikling af nye maskiner/komponenter i samarbejde med deres kunder.

Historien bag Nørgaard Teknik: Virksomhedens stifter Erik Bach Nørgaard, startede i 1980 udviklingen af en rustfri cykel og en selvkørende vander til erhvervsgartnere. Erik solgte cykelproduktionen fra i 1989, og den øvrige del overtog Ole Nørgaard og Bent Lindrup i det nystiftede Nørgaard Teknik I/S.

Ole og Bent lejede lokalerne, leasede maskinerne og med Ole som eneste ansatte producerede NT vandingsmaskiner og tilbehør til Dæhnfeldt A/S (nuværende ProDana Seeds) som deres væsentligste kunde. Siden er det gået slag i slag og i dag er Nørgaard Teknik stadig en væsentlig spiller inden for sit delt.

Erik Nørgaard - var det ikke ham med Nørgaard Ost? Jo, men det er en helt anden god historie. Den kan man i øvrigt se mere om her: Nørgaard Ost


Nørgaard Teknik, 
Nørgaardsvej 1, 8963 Auning. Tlf.: 87 86 90 90

Hjemmeside: http://www.noergaardteknik.dk

Mail: epost@nt-as.dk

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg