Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Holms Atelier


Kirkegade 6
8963 Auning
Tlf: 8648 3290

Åbningstider
Mandag: lukket
Tirs-fre: 10-16:30
Lørdag: 10-12
Søndag: lukket

Hjemmeside
http://www.holms-atelier.dk/index.html

 

 

På hjemmesiden fortæller Kjeld Hold om Holm's Atelier:

Mit navn er Kjeld Holm og jeg er professionel fotograf og indehaver af Holm's Atelier i Auning, og er medlem af Dansk Fotografisk Forening. Jeg startede som fotograf i 1968, og har derfor mange års erfaring i fotobranchen, og er specialist i mange forskellige typer billeder.

Når jeg tager billeder er min største fokus at indfange den helt rette stemning i billedet. En stemning som gør hvert billede til noget specielt og interessant.

Når det perfekte motiv er indfanget, er det dernæst min mission at få billedet så perfekt som muligt ud på tryk. Et godt billede skal holde og beundres i mange år.

Jeg fremkalder selv alle mine billeder for at kunne sikre den optimale kvalitet. Alle billeder bedømmes kritisk og professionelt og kun den allerbedste kvalitet overdrages til dig.

Du er altid velkommen til at kigge ind i forretningen eller ringe til mig for en uforpligtende snak om netop dit drømmebillede.

Uanset hvad dit drømmebillede er, så kan vi gøre drømmen til virkelighed.

Jeg har været professionel fotograf i Auning siden 1968, og hvis jeg skal sige noget generelt om mit arbejde, så er det at jeg er bevidst om at kvalitet sælger. Et foto skal fremstilles på ægte fotopapir, ellers holder det ikke. Omend de nymodens kameraer er meget nemme at bruge, så får man ikke den samme kvalitet og varighed som foto lavet med et film kamera.

Foto på film giver en dybde man ikke kan efterligne på digitale billeder. Det er især tydeligt på sort/hvide billeder, men også på farve og bruntonede billeder.

Det jeg står for, er ægte fotografi, hvorfor nøjes med mindre?
Mit arbejdsområde strækker sig over store dele af Norddjurs og Syddjurs kommune, fra byer såsom:
Auning, Hornslet, Rønde, Løgten, Randers, Kolind, Ørsted, Glæsborg, Århus, Grenaa osv.

Når I handler hos mig, så er det jer der er i højsædet, jeg gør mit bedste for at gøre samarbejdet til en behagelig oplevelse.

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg