Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

AIF indkalder til de ordinære generalforsamlinger

Generalforsamlingerne afholdes alle med dagsorden iflg. vedtægterne, som kan læses på www.auningsport.dk

Læs mere ...


Indkaldelse til generalforsamling

Alle medlemmer eller forældre til medlemmer (som er under 16 år) er valgbare til afdelingsbestyrelsen. Vi har brug for nye kræfter for at holde svømmeklubben godt kørende. Kom og vær med.

Læs mere ...


Familiespejd fra søndag den 11. sept.

På søndag den 11 september kl 10-12, starter vi op med familiespejd for alderen 3-6 år. Hele familien er velkommen, men aktiviteterne bliver planlagt ud fra alderen 3-6 år. Der vil være en bid mad hver gang.

Læs mere ...


Auning på sporet af sin fortid som stationsby

I sommeren 2019 satte Auning Bymuseum sig for at få genetableret 25 meter af jernbane fra Kulturperronen til Auningstenen. Ideen var at tydeliggøre, at Auning er en tidligere stationsby og for at visualisere hvor præcist jernbanen har ligget.

Læs mere ...


Video fra fordraget om Auning Teglværk

Se eller gense foredraget om Auning Teglværk fra den 24.11.20

Læs mere ...


Endelig en løsning på vej

Et unikt samarbejde mellem foreninger, idrætscenter, skole, daginstitution, kommune og vandselskab er baggrunden for, at Auning nu får løst flere problemer OG får et aktivt samlingssted.

Læs mere ...


Vil du være med til at bevare teglværket?

Teglovnene på Dyrbyvej har efter al sandsynlighed leveret munkesten til udvidelser på Gl. Estrup i 1600-tallet og opførelsen af Auning Kirkes klokketårn og våbenhus i starten af 1600-tallet.

Læs mere ...


Siden er sidst opdateret:02. March 2022

Besøg