Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Dronningen på besøg ved Datagraf

Den 23. maj 2011 besøgte Dronningen Datagraf i forbindelse med at regentparret var på officielt besøg i Norddjurs Kommune. Imens Dronningen var på Datagraf var Pris Henrik på Industrivej for at besøge Djurs Mad. 

Om aftenen var Birgitte og Svend Erik Baadsgaard samt Inger og Henning Millard inviteret til reception på Kongeskibet Dannebrog i Grenaa Havn sammen med andre indbudte gæster.

Se billeder fra Dronningen besøg ved at klikke på billet her: 

Se og Hør bidrog til løjerne med denne bemærkning fra Dronningen:Med dronningen i bil gennem byen:


Se den gave som Dronningen fik ved Datagraf besøget. Klik på billedet

Margrethe udviste både glæde og interesse for den gave Datagraf havde valgt at forære i anledning af det kongelige besøg. Se gaven her

 

En gang tidligere har Datagraf haft besøg af "Dronningen"
Det var i marts 2002, hvor Datagraf havde behov for en intern oprydningskampagne, efter en større ombygning. I en hel måned blev der brugt mange kræfter på at få virksomheden til at præsenterer sig på bedste vis inden døre. "Kun" fordi Dronningen skulle komme på besøg! 

Medarbejderne troede vis ikke rigtig på den historie, men gik med på legen. Men det var rigtig, som ledelsen havde sagt; Dronningen kom, så og sejrede. Og det allerbedste: Der blev ordnet i hver eneste krog og det blev en festlig dag – ”kun” overskygget af dengang den rigtige Dronning kom.  

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:20. December 2022

Besøg