Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Auning Camping


I 2003 overtog Tina og Bjarne Nielsen Auning Campingplads, som var oprettet og ejet af den gamle murermester Knud Søgaard Poulsen. Igennem årerne har Tina og Bjarne opgraderet campingpladsen til en moderne og velbesøgt campingplads. Ved siden af jobbet som campingfatter, har Bjarne haft flere tunge tillidsposter og er i dag stadig en markant stemme i erhvervslivet.

På Trustpilot ligger flere positive gæsteanmeldelser af Auning Campingplads. Her et pluk fra den seneste:

”Vi har været på pladsen i forbindelse besøg i Djurs Sommerland i 7 dage. Kanon ledelse som med humor styrer deres lille oase. Selv om børnene leger, føles det altid rolig på pladsen. Super faciliteter, tæt ved indkøb og godt udgangspunkt til dagture. Store pladser med en god blanding af afskærmning, skygge, sol og græs.”

I 2020 kan Auning Camping i øvrigt fejre 60-års jubilæum!

Auning Camping
Reimersvej 13
8963 Auning
Telefon: 8648 3397

Mail: mail@auningcamping.dk

Hjemmeside
: www.auningcamping.dk

 

Auning Camping kan man også finde på Facebook:

Historien om Auning Campingplads

I 1960 købte murermester Knud Søgaard Poulsen et areal for foden af Porsbakkerne og indrettede Auning Campingplads. Knud Søgaard Poulsen drev ikke selv campingpladsen, men havde frem til 2005, hvor campingpladsen blev solgt, en forpagter på.

Man kan læse mere om Knud Søgaard Poulsen her


KSP ejede til sin død i 2013 en del ejendomme og en del jord i og omkring Auning. Og Knud venter på at Norddjurs og Syddjurs kommuner bliver lagt sammen. Knud mente nemlig, at så skal et nyt fælles rådhus for hele Djursland ligge i Auning - fordi Knud netop har jorden til den helt rigtige placering. 

Jo, Knud fulgte med, har en mening om det meste og har fortsat masser af ideer.

I 1981 havde Knud og redaktør Mogens Bytoft planer om at etablere et vandrehjem på Reimers ejendom. Det blev dog ikke til noget, da Sønderhald Kommune havde planer om tæt/lavt boligbyggeri i området. 

I 1981 var Knud også parat til at sætte skub i nye arbejdspladser ved at tilbyde grydeklare industribyggegrunde på Industrivej. Grundene kunne lejes med forkøbsret for at gøre det nemt for iværksættere at etablere sig.

Erindringer fra besættelsen
I Folkebladet fra uge 30, juli 2012 fortæller Knud Søgaard Poulsen om sit virke som modstandsmand under 2. verdenskrig. Læs artiklen her!

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg