Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Auning Kro

Auning Kro, som er byens ældste virksomhed, blev i 2006 overtaget af Susanne og Henrik Ryberg Jensen efter Birthe Og Johny Knuth Nielsen. I 2017 gennemførte Susanne og Henrik en større renovering af hotellets 10 værelser, så de overnattende gæster har de bedst mulige forhold.

Som kroejere har Henrik og Susanne videreudvikler det dansk/fransk inspirerede krokøkken på et højt gastronomisk niveau. De enkelte retter kan også bestilles som take away, hvor det hele er pakket og klar til servering.

Når der køres gokart er Krofatter helt i front. Krofatter kører sammen med andre lokale gokart-nørder i Kart4Knejt. I år fik Krofatter en samlet 4. plads ud af 31 hold i Kart4Knejt.

Auning Kro, Torvegade 12, 8963 Auning. Tlf. 8648 3453
Mail: post@auningkro.dk
Hjemmeside: http://www.auningkro.dk

Auning Kro kan også finde på Facebook:


Kroværterne Susanne og Henrik Jensen i ét af de nyrenoverede selskabslokaler foran et par af Lone Hedegaards værker.

Læs artiklen fra den
22. marts 2010 i Lokalavisen

Auning Kro

er en central del

af lokalhistorien

I 1856 fik folk i Auning officiel tilladelse til at drive handel fra bopælen med produkter af enhver art. Det betød at flere forretningerne blomstrede op. Særlig omkring stationen, men også langs den nyanlagte landevej. Byens musiker, Palle Andersen, viste det initiativ at bygge Auning Kro, søgte og fik beværterbevilling hertil og kunne fejre dens åbning samtidig med banens indvielse den 24. august 1876.

Klik på billedet for at få hele historien om Auning Kro

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg