Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

MC Hyperpromontage

 

MC Hyperpromontage lå frem til 2021 i Kirkegade 24, 8963 Auning.

Mc-hyperpromontage er flyttet til Sofienlundparken 75, 8860 Ulstrup


Chefen Kell Kodal Andersen 
med en Blackbird på operationsbordet

 

Kell fortæller: Motorcykler er min store interesse. Jeg har kørt motorcykel, siden jeg var 18 år og har haft mange forskellige cykler. Jeg har både kørt Cross og snust lidt til Trackday, men mest har jeg nok været til lange ture og har kørt Europa rundt (Italien er min favorit).

Mine cykler har altid været meget velholdte, og jeg har gennem årene fået stor viden om forskellige typer cykler, både kørestil og det mere tekniske.  Jeg har gennem årene selv vedligeholdt mine MC-er og hjulpet andre med at vedligeholde og optimere deres cykler. Jeg synes det er hyggeligt at stå i garagen og arbejde og snakke. 

Med en uddannelse som industritekniker i baghånden og mit daglige arbejde hos DSB som dieselmekaniker har jeg en stor viden og en teknisk indsigt som bringer mig stor nytte når jeg arbejder med motorcykler.
   

Køreglæde er grunden til at køre på motorcykel

En motorcykel er fra fabrikken sat op på en bestemt måde, men som mange andre motorcyklister vil kunne nikke genkendende til, er der altid mulighed for at optimere kørslen. 

Jeg fik i 2012 min nuværende mc, en 2005 Honda Blackbird, men jeg syntes alligevel godt, affjedringen kunne blive bedre. Efter en del søgen på markedet faldt valget på Hyperpro, og det var som at få en ny MC!!!!!!!!!!!!!!! Det virkede over al forventning og pludselig var tanken om at blive Hyperpromontør ikke så langt væk.

Hyperpro kan nemlig som det eneste affjedringsfirma levere en progressiv erstatningsfjeder til den originale bagdæmper til rigtig mange MC modeller. 

Efter et foredrag om hyperpro-affjedring/rådgivning med hyperpro importøren Michael Graversen blev jeg inspireret og fik lyst til at arbejde med affjedring og er nu forhandler/montør for ham.

Hyperpro familien i Danmark består udover Michael Graversen og MC-hyperpromontage også af Jan Krohn firmaet MC Teknik Hyperpro på Sjælland.

Værkstedet arbejder kun med affjedring/ rådgivning, men hvis vi opdager f.eks. en utæt forgaffel, nedslidte bremseklodser eller ødelagte lejer, så bliver det fortalt til kunderne, for vi kan selvfølgelig ikke sende nogen motorcyklist ud på en defekt MC. 
 

 

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:15. September 2022

Besøg