Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Apetit


Berit og Michaels firma Apetit er gået hen og blevet et hit her i Auning - ja, faktisk også i et pænt stort opland.

Det er Berit Lanther, som har udviklet konceptet bag Apetit, der i 2011 blev en realitet. I april 2012 rykkede Berit ind i nyrenoverede lokaler i Michael Nielsens gamle trædrejeri på Mortensensvej.

I april 2014 udvidede Apetit med en butik og café i de lokaler som tøjbutikken Josefine havde på Centervej. Men det store køkken forblev på Mortensensvej.

Apetit Butik & Café Djurslands modtog i 2016 Erhvervsråds Iværksætterpris, fordi Berit og Michael med succes havde formået at bringe et stykke storbykultur midt ind i hjertet af Auning.

Efter 5 år på 2 adresser, sagde Apetit i april 2019 farvel til Centervej og fik samlet virksomheden på Mortensensvej, men nu med indkørsel fra hovedvejen til en stor, flot og markant facade. Efter planen skal der også indrettes selskabslokaler i den vestlige ende af bygningen.

Michael Nielsen er fra Auning og egentlig uddannet kok på Auning Kro. Berit Lanther flyttet til byen fra Hadsten tilbage i 2012.

Apetit - Receptionermenuer, gavekurve, specialiteterApetit
Vestergade 45A
DK - 8963 Auning
Tlf 30204049

Email: info@apetit.dk
Web: www.apetit.dk


Indenhaver  Berit Lanther:
Der ligger en stor glæde og motivation i at drive en virksomhed, der bygger på egne idéer og tanker...

Drømmen om det selvstændige liv og muligheden for at afprøve egne idéer ligger mange år tilbage. Den blev en realitet da jeg forpagtede kiosken på en campingplads.

Året efter blev det til købet af en is-butik på gå-gaden i Randers og 2 år senere udvidedes det med endnu én is-butik i Grenaa.

Men is sælges bedst om sommeren, så derfor måtte der tænkes i alternativer til vintermånederne. Her kom de brændte mandler ind i billedet. Fra August til og med jul brændes og sælges der nu hundredevis af kilo af de søde mandler. Men ikke længere i is-butikker. De er solgt og produktionen er flyttet til lokaler der nu også huser et fuldt udstyret catering-køkken med alle muligheder for at lave noget af det mad jeg selv holder så meget af..

Jeg får hele tiden nye idéer det er "Apetit" et resultat af. Nu har jeg plads og mulighed for at afprøve endnu flere af dem - og det glæder mig til. Kig forbi og få en smagsprøve eller se den lille butik, hvor der altid er et bredt udvalg af specialiteter. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen...               

 

Apetit kan man også finde på Facebook:

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:20. July 2021

Besøg