Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Kenaid førstehjælp


Søger du et førstehjælpskursus? Så skal du have fat i Kenaid

Mit navn er Kenneth Bojer jeg ejer og driver Kenaid. Med over 10 års erfaring fra Hæren, 2 udsendelser til internationale operationer og utallige timers sanitetstræning, har jeg opbygget stor erfaring i at undervise i førstehjælp.

Kenaid er din lokale leverandør af førstehjælpskurser. Vi uddanner og udsteder beviser i overensstemmelse med Dansk Førstehjælpsråd (http://førstehjælpsråd.dk). Det er din garanti for kvalitet i undervisningen. Desuden er vi medlem af Foreningen for Frie Førstehjælpsinstruktører (https://www.fsfi.dk/). 

Vi uddanner medarbejderne i din virksomhed, pædagogerne i din institution, beboerne i din grundejerforening eller de frivillige i din idrætsforening - kort sagt - vi uddanner alle. Vi lægger vægt på, at kursisterne kan handle og bevare overblikket, i en stresset situation. Træningen tager derfor udgangspunkt i den hverdag og det miljø, som i færdes i til daglig. Gennem træningen opnår kursisterne fortrolighed og tryghed med førstehjælpen. På den måde forberedes kursisterne til at kunne handle, hvis uheldet er ude. På kurserne trænes der på dukker, der benyttes træningshjertestartere og der er forbindinger i massevis.

Hvert år rammes knap 4000 danskere af hjertestop uden for hospitalerne. I 65% af tilfældene træder tilfældige forbipasserende til og gør en indsats. Overlevelsen er firedoblet. Det skyldes bl.a. danskernes villighed til at tage førstehjælpskurser. Danskerne er blandt de bedste i verden til at træde til og det kan vi være stolte af! Kenaid hjælper med at skabe tryghed i lokalområdet og har egen hjertestarter der er registreret på hjertestarter.dk. Det betyder hjertestarteren er synlig for 1-1-2 og i tilfælde at hjertestop kan hjertestarteren bringes ud eller hentes. 

Kenaid er startet i 2014 og hører hjemme i Auning, på Djursland. Kenaid er født ud fra et ønske om, at bringe de kompetencer i spil, som jeg har tilegnet mig gennem min tid i Hæren. Gennem 2 udsendelser og til tider en skarp hverdag, har jeg set vigtigheden af, at være forberedt og kunne falde tilbage på sin træning. 

Som uddannelsesansvarlig på sanitetsområdet i flere enheder og gennem faglærerrollen i Hærens kursussektion for sanitet, har jeg opnået stor undervisningserfaring - men bare rolig, det er ikke kæft trit og retning på kurserne! Undervisningen foregår så alle kan være med og jeg lover, at der bliver plads til grin.

Ønsker I at få nærværende og virkelighedsnær førstehjælpsuddannelse, skal I ikke holde jer tilbage.

Kontakt Kenaid for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer:

Tlf. 29252795
Email: info@kenaid.dk
Hjemmeside:  https://www.kenaid.dk
Facebook: https://www.facebook.com/kenaid.dk
Instagram: https://www.instagram.com/Kenaid.dk
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCumH2NZskxzGDp2BjDApBIA

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg