Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

 

n Programoversigt over hele vej-jubilæet
Der bliver rigtig mange aktiviteter at vælge imellem
Se hele programmet her

n AuningLøbet 12. juni er en del af vej-jubilæet
Vælg mellem 60, 35 og 20 km på cykel. 21, 10,5 og 5 km løn
Yderligere oplysninger om datoer, tilmelding mm finder man her.


n Vej:Disco for børn 13. juni
Fredag den 13. juni kl. 16-20 bliver der diskofest med alt hvader hører sig til en børnediskofest. Se mere om Vej:Disco her!


n Historisk køretøjer i optog lørdag eftermiddag
Lørdag den 14. juni kl. 13-15: Flot optog med Randers Pigegarde og flotte veteranbiler. Læs mere om begivenheden Her!


n Plancheudstilling om vejen gennem 500 år
Udstillingen får præmiere den 28. februar kl. 14 på Kulturperronen. Se her


n Åbningshøjtidelighed lørdag kl. 15
Dronningen, King of Rock'n'Roll, borgmesteren, greven og Randers Pigegarde skyder sports-eventen 150 år på 24 timer i gang! Se programmet her

n Street Gymnastik
AIF Gymnastik og Motion og Samvær indbyder alle som deltagere til historisk gymnastikopvisning og moderne gymnastikopvisning! Se her!

n Gokart race i 24 timer rund i Auning centrum
Der køres på en rundstrækning på Centervej, Vestergade og Kirkegade. Stort pitområde P-pladsen ved Flügger Farver. Læs mere her!

 

n MTB-løb i Porsbakkerne
Er desværre blevet aflyst pga. for få tilmeldinger. Men der er planer om et nyt løb til efteråret :0) 


n 3 timers spinningsduel mellem Lena og Patrich
I et telt på P-pladsen hvor Mølletoften løber ud i Vestergade har Auning Motions Klub arrangeret en spændende spinningsduel mellem Lena og Patrik. Kom og hjælp dem med at køre flest km på 3 timer. Læs mere om begivenheden her!

n Motionsløb for hold i 24 timer
Auning Motions Klub har inviteret en række løbeklubber i Østjylland til et hyggeligt motionsløb rund i Auning. Læs mere om løbet her!


n Sømkonkurrence lørdag eftermiddag
Ingen byfest uden en søm-dyst! I år afvikles den lørdag den 14 kl. 16-18. Deltagerne har gratis adgang til koncerten med b.la. Dodo's . Læs mere her!

n Folkefest i festteltet lørdag aften
Rock i Parken hedder nu Folkefesten og er i år en del af vej-jubilæet, derfor er festteltet flyttet op på landevejen, nærmere bestemt på plænen mellem cafeteriet og F24. Se programmet her!


n Fælles gratis morgenkaffe søndag kl. 7.30
Fausing-Auning Pensionistforening servere morgenkaffen i Festteltet kl. 7.30 til 9.30. Auning Jagtforening arrangere banko. Se mere om morgenbordet her!


n Vejgudstjeneste søndag den 15. juni kl. 11.00
Sognepræst Hanne Louise Eyermann holder vejgudstjeneste i teltet på plænen mellem cafeteriet og F24 søndag formiddag. Mere om vejgudstjenesten her!


n Street Fodbold over 24 timer
Fodboldafdelingen under AIF står som arrangør at en 24 timer lang street fodboldturnering på en specielbane. WM-fodbold på storskærm hele natten. Se programmet her!


n Street Håndbold og Totalhåndbold
Håndboldafdeling har været kreative og sat nye standarder for hvordan man laver streethåndbold.  Se programmet her!

n Gamle lege på vejen igen 
Bodia griber bolden og leger midt på den lukkede del af Vestergade søndag den 15. juni mellem kl. 11 og 14. Se programmet her!


n Slotcar Racing 
Djurslands Slotcar Racing, som holder til på Auning Kart Park stiller en 24 m bane op og tilbyder publikum at dyste mod hinanden Læs om løbet her!

n Kræmmer- og bagagerumsmarked søndag
Søndag formiddag mellem kl. 10-14 er en del af Vestergade omdannet til en gade med krammerboder og bagagerumsmarked. Kom og gør en god handel. Se flere detaljer her!


n Vej-jubilæums vin i butikkerne
Støt vej-jubilæet ved at købe din næste rød- eller hvidvin som jubilæumsvin. Vinen forhandles i en række butikker i Auning. Læs om vinen her os hvor vinen forhandles.


n Sportscafé og information
I den tidligere butik Trolden indrettes Sportscafe og informationscenter. Her kan købes mad og drikkevarer og nydes livemusik. Se mere her

 

Randers-Grenå-vejens 150 års jubilæum i 2014

Dette jubilæum vil Auning Idrætsforening, Auning Borgerforening og Auning Handelsstandsforening markerer i weekenden den 14. og 15. juni 2014 - og meget gerne i et tæt samarbejde med andre byer på Djursland! Derfor inviteres til et 

Informationsmøde mandag den 20. januar 2014 på Kulturperronen

Her vil vi gerne fortælles om, hvordan vi forestiller os dette enestående jubilæet skal gennemføres. På mødet er vi også interesseret i at afklare hvordan hele Djursland kan inddrages i planlægningen og gennemførelsen. 

Vi går efter at markere vej-jubilæet med: 

- Et sports- og motionsstævne 24 timer i træk i weekenden 14.-15. juni

- En stor udendørs jubilæumskoncert et sted i Auning lørdag den 14. juni

- Et større historisk optog gennem Auning under temaet:
  Fra vandringsmand til modullastvognstog

- Flere historiske byvandringer på den tidligere landevej i uge 23

- En plancheudstilling om landevejens historie gennem 500 år,
  som skal på turne rund på Djursland i 2014

Sports- og motionsstævnet er døbt 150 år på 24 timer
starter lørdag den 14. juni kl. 15 og slutter søndag den 15. juni kl. 15. I dette tidsrum vil der blive gennemført en række sports- og motionsløb i og omkring Auning. Vi har fået lov til at lukke dele af hovedvejen gennem Auning, som vi vil bruge til bl.a. at køre gokartrace, motionsløb, ridekonkurrence, cykelløb, stafet for livet, familieorienteringsløb i bil og mountainbikeløb. 

Det historiske optog Fra vandringsmand til modullastvognstog starter fra Gl. Estrup og slutter midt i Auning by. Her efterlyser vi veteranbiler af alle slags, ældre 2 hjulede kørertøjer og andre transportmidler brugt gennem tiderne – helt op til vore dage!    

Efter optoget bliver der en åbningsceremoni med ”Dronningen” og Norddjurs borgmester samt Randers Pigegarde. Højdepunktet ved åbningsceremonien bliver igangsætningen af temaet 150 år på 24 timer! 

Det bliver super spændende og vi håber, at se rigtig mange mandag den 20. januar på biblioteket i Auning!

Styregruppen for Auning viser vejen!

Margit Møller og Henning Millard

auningviservejen@gmail.com

Mobil 4194 4081

Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg