Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Café Bondepigen


I maj 2019 åbnede Heidi Borum Oberneuwirther Café Bondepigen i de lokaler som Apetit var flyttet ud af. Cafeen lukkede igen december 2020, da ejeren ønskede at koncenterer sig om sin nye restaurent Madam Blå i Fjellerup

Café Bondepigen var en café og butik, som henvender sig til dem, som elsker at blive forkælet med sanselige oplevelser, lækker mad lavet fra bunden af gode råvarer af høj kvalitet fra lokale producenter. I butikken kunne man kunne købe gourmet delikatesser og Heidis hjemmelavede specialiteter med hjem.

Heidi Borum Oberneuwirther tilbød også lokalerne til arrangementer i form af fødselsdage eller andre fester i hyggelige omgivelser. Café Bondepigen tilbød også bestilling af take-away.

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha

Café Bondepigen


I maj 2019 åbnede Heidi Borum Oberneuwirther Café Bondepigen i de lokaler som Apetit var flyttet ud af. 

Café Bondepigen er en café og butik, som henvender sig til dem, som elsker at blive forkælet med sanselige oplevelser, lækker mad lavet fra bunden af gode råvarer af høj kvalitet fra lokale producenter. I butikken vil man kunne købe gourmet delikatesser og Heidis hjemmelavede specialiteter med hjem.

Heidi Borum Oberneuwirther tilbyder også lokalerne til arrangementer i form af fødselsdage eller andre fester i hyggelige omgivelser. Café Bondepigen tilbyder også bestilling af take-away.

Følg Bondepigen her: 
https://www.facebook.com/pg/cafebondepigen/posts/?ref=page_internal

Siden er sidst opdateret:05. April 2021

Besøg