Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Anders Andersen, fodboldtræner i AIF


Auning IF bedste ungdoms fodboldtræner nogensinde!

Anders Andersen var en meget populær og erfaren fodboldtræner i Auning IF. Han er formodentlig den eneste som er begravet med en fodbold, som var signeret af de fodbolddrenge, som han var træner for.

Efter hans død indspillede Torben Juhl Jensen en hyldestsang til minde om Anders. Den ligger i bunden af denne side.

Hvis man spørge Bent Brix: Hvem var Anders Andersen?
Plejer Bent at fortælle denne historie om Anders:
- Jeg var med Anders som hjælper for de små 0-6 år fodboldspillere i Nørager. Vi var der i god tid og Nøragers unger lejede på marken ved siden af i halmballerne og vores kom og spurte om de også måtte lege med.

Da kampen skal til at gå i gang, aftaler jeg med Anders at jeg lige henter ungerne. Da jeg kommer der over legede både vores drenge og drengene fra Nørager helt fantastisk sammen.

Jeg går tilbage til Anders og siger at det bliver ikke let at få den til at skulle stoppe den gode leg. Nå, siger Anders og går hen til Nøragers træner og kommer lidt efter tilbage. Jeg spørger hvad de fandt ud af og Anders svarede, vi skriver 1-1 på holdkortet og lader børnene lege.

Det var en flok glade drenge vi havde med hjem og som huske det som en rigtig god dag til fodbold. Jeg tænkte der er en der har forstået hvad ungdomsfodbold går ud på.

Uddrag fra reaktionerne på Facebook:

 

Hvis du vil fortælle noget om Anders, 
er du velkommen til at gøre det her:

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg