Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Guldbageren


På Guldbagerens hjemmeside fortæller Brian Wulff: - 
Vi er 6 i bageriet hos Guldbageren Auning – en god blanding af svende og lærlinge, der alle elsker vores bagerhåndværk, og som ikke kan lade være med at tænke i nye brødbaner. Hvis jeg har haft et par fridage, glæder jeg mig til at have dej mellem hænderne igen. Det er en fantastisk følelse at blande mel, kerner og surdej og se det blive til lækre brød.

Alle bagerne i bageriet har det på samme måde som mig. Vores entusiasme smitter hinanden, og jeg er sikker på, at man kan mærke vores kærlighed til både faget og brødet, hvis man besøger os i bageriet.

Generationsskift i 2010
Jeg blev udlært i 1990 og overtog halvdelen af Guldbageren Auning i 2005 i et glidende generationsskifte, som blev fuldført i 2010. Vi har et flot bageri med nyrenoveret butik og hyggelig café, hvor man kan nyde brød, kage, sandwich og fx en kop kaffe, varm kakao eller cappuccino. Man kan også spille Lotto og udfylde ugens tipskupon.

Brød fra bunden
For at kunne kalde sig ægte håndværksbager, skal man kunne lave alle sine brød fra bunden, og man skal gå op i sit håndværk. Jeg hader alle de kemikalier og alt det skidt, der puttes i vore madvarer i dag, og jeg undgår det for enhver pris.

Originale bagermestertraditioner med koldhævning
Det tager et døgn at lave et godt brød. Alene liggetiden får brødet til at smage godt, og vi skal ikke tilsætte alverdens skidt. De gamle og originale bagermestertraditioner med koldhævning og langtidshævning er nok til at få brød til at smage fantastisk.

Kendt for sine gode rugbrød
Bageren i Auning har været kendt for sine gode rugbrød længe før, jeg kom til. Faktisk har bageriet leveret rugbrød til hele Djursland i snart 4 generationer, og det gør vi stadig. Rugbrødet bages fortsat på den originale, hjemmelavede surdej. En surdej er en levende organisme, der skal holdes ved lige, og ligesom alt andet, så laver vi den fra bunden. Vores konditor koger selv de bær, der skal bruges i vores forskellige kompotter.

Ligesom det er vigtigt for os, at være autentiske med alt, hvad vi laver, så er det også vigtigt at kunne tilbyde de helt rigtige løsninger til vores kunder.

Man skal gå op i sit håndværk, hvis man skal være bager, og vi vil strække os langt for at levere gode brød til kunderne. I butikken sørger vi for, at der er god, smilende og personlig betjening, og vi får tit ros for vores dygtige personale, og deres gode humør.

Guldbageren, Torvegade 2, 8963 Auning. Tlf: 8648 3017

Hjemmeside: http://www.guldbageren.dk/index.php

Butikken kan også finde på Facebook:

Rettelser eller tilføjelser modtages meget gerne!

AuningBymuseum

Udfyld venligst denne formular
captcha
Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg