Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Street Håndbold lørdag den 14. juni kl. 15-18


ØAI /AIF  byder på Streethåndbold

og varevognsfitness ved vejfesten


ØAI / AIF håndboldafdeling deltager selvfølgelig også i den store vejfest 14. og 15. juni. Da det jo er en rigtig vejfest deltager klubben med Street Håndbold, men byder også på Totalhåndbold for alle som har lyst.

Som navnet siger, er Street Håndbold et spil som kan startes hvor som helst. Man afgrænser banen, med hvad man nu kan finde og målet er måske en mur eller en bænk. Til vejfesten vil håndboldafdelingen dog byde på en verdenspremiere, nemlig mobile mål.

Da banen jo er opstillet på den til dagligt stærkt trafikerede hovedvej, er det oplagt med mobile mål. I hver ende af banen placeres en varevogn, hvor sidedøren står åben, og på denne måde agerer mål.

Målmanden kan under kampen, få målet flyttet til en af siderne, og denne del af spillet klarer de spillere som sidder over, eller de forældre som alligevel kigger på. Mens børnene spiller kan kammerater og forældre dyrke fitness med varevognstræk. Skulle kræfterne slippe op kan motoren selvfølgelig startes, så målene kan køres frem og tilbage.

Ydermere bydes der på Totalhåndbold. Et spil som egentlig er beregnet for mindre spillere, men som sagtens kan spilles af både ældre børn,  ja selv voksne. Spillet sætter særligt fokus på bevægelse og motivation og ikke mindst fair play. Totalhåndbold tager hensyn til alle med respekt for de enkelte spilleres aktuelle færdigheder.

Alle spillere som deltager på dagen får udleveret et svedbånd med klubbens logo. Træner man efterfølgende i klubben, med svedbåndet på, vil man hver uge deltage i lodtrækningen om præmie hele sæsonen igennem, dog kun hvis man husker at træne med svedbåndet på.

På selve dagen vil DGI være repræsenteret med en instruktør, ligesom håndboldafdelingen vil være repræsenteret ved trænere og forældregruppen.


Arrangementet er lørdag d. 14. juni fra 15.00 til 18.00

Siden er sidst opdateret:27. March 2020

Besøg