Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Datagraf bliver rekonstrueret

Skrevet af: AuningBy.dk

Datagrafs tabsgivende trykkeri er skåret fra, og to stærke forretningsområder fortsætter i et rekonstrueret selskab med bl.a. Stibo som medejer.

Efter konkursen den 26. januar er der nu fundet en løsning, hvor de sunde dele af Datagraf kan videreføres. Den rekonstruerede virksomhed står på to stærke forretningsmæssige ben, som giver overskud: kreative publiceringsløsninger i Datagraf Communications samt annoncesalg i DG Media.

Det nye selskab vil blive ledet af de to direktører og medejere, Svend Erik Baadsgaard og Kristian Lautrup-Nielsen. Sidstnævnte har i en årrække været direktør for DG Media A/S.

Foruden disse to personer udgøres ejerkredsen også af Stibo, som i forbindelse med indtrædelsen i ejerkredsen integrerer sine kreative aktiviteter og annoncesalgsaktiviteter fra Stibo Zone i det nye Datagraf og DG Media.

Som kunde i Datagraf vil man ikke mærke den store forskel og vil i vid udstrækning komme til at samarbejde med de samme personer som hidtil. Trykning er fortsat en del af Datagrafs leverance med samme pris, service og kvalitet som hidtil. Men trykningen leveres nu gennem samarbejdspartnere, som primært vil være:
–  Stibo Graphics inden for heatset-tryk (rotationstryk).
–  ATM inden for arktryk. 
Det rekonstruerede Datagraf bliver partner og medejer af ATM, som drives af en sammenslutning af 10 grafiske virksomheder.
Konkursen har været hård og medført, at mere end 50 medarbejdere har forladt virksomheden. Det er meget trist. Men rekonstruktionen betyder, at Datagraf og DG Media kommer styrket ud af begivenhederne med et stærkt forretningsmæssigt og økonomisk fundament.
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg