Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

AIF skal have ny formand

Skrevet af: Henning Millard

Formanden for Auning Idrætsforening Susanne Møgeltoft Andersen har meddelt hovedbestyrelsen, at hun på foreningens generalforsamling den 1. marts ønsker at træder tilbage som formand for AIF. Årsagen er et nyt krævende job, som ikke kan forenes med at være formand for AIF på tilfredsstillende måde.


Susanne har samtidig valgt at træder ud af Auning Idræts- og Kulturcenters bestyrelse. Her har Susanne siddet siden den første bestyrelse blev dannet i 2011 som repræsentant for AIF.

Susanne har været formand for AIF siden 2009. Hvem der skal efterfølge Susanne, står hen i det uvisse, og Hovedbestyrelsen er igang med at lede efter kandidater til posten. Næstformanden Michael Laursen ønskede ikke at blive kandidat til posten. 

Har man mod på jobbet som formand for AIF, eller har man et forslag til, hvem man gerne ville se som formand, bør man møde op på generalforsamlingen den 1. marts kl. 19.00 i cafeteriaet i Auning Idræts- og Kulturcenter. Man er selvfølgelig også velkommen til at få yderligere information om jobbet som formand enten hos den nuværende formand eller de øvrige medlemmer af hovedbestyrelsen for AIF. 
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg