Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Orla Sundgaard er AIF’s nye formand

Skrevet af: Henning Millard

Så er puslespillet endelig faldet på plads og AIF har fundet sin nye formand for hovedbestyrelsen. Det blev Orla Sundgaard, som blev valgt til formand på den ekstraordinære generalforsamling den 27. marts.


Orla er 59 år og har været formand for Badminton afdelingen i 17 år. Så Orla er et kendt ansigt af de fleste i Auning Idrætsforening. Til daglig arbejder Orla som mekaniker ved Mazda i Auning. I forbindelse med Orlas valg til hovedformand, overtager Jan Ellegaard rollen som formand for Badminton afdelingen og Susanne Møgeltoft Andersen overtager Orlas rolle i Norddjurs Idrætsråd.


Orla glæder sig til opgaven
Orla er en beskeden mand, men også en erfaren organisations mand, der er klar til at yde den indsat der skal til for at få AIF til at blive en velkørende organisation, der kan imødekomme de forventninger der stilles til en tidssvarende idrætsforening. For Orla er det vigtigt at have baglandet med, når der skal ske forandringer og nye skibe skal sættes i søen. Egentlige mærkesager har Orla ikke, men et godt samarbejdet mellem idrætsforeningen og idrætscenteret finder Orla væsentligt. Medlemsregistrering og kontingentbetaling via nette ser Orla meget gerne gennemført i hele AIF, gerne i en samlet løsning. AIF’s hjemmeside på AuningSport.dk, skal også opprioriteres, så kommunikationen med medlemmer også denne vej bliver endnu bedre.

Flere nye formænd
Der er også sket udskiftninger i andre afdelinger i AIF. Per Dannemand Sørensen har efter mange år som formand for Håndbold afdelingen valgt at træde tilbage og Jacob Bytoft er her valgt som ny formand. Dorthe Gjevnøe valgte også at trække sig som formand. Ny formand for Gymnastik afdelingen blev Ane Katrine Uldall Eiming. I Auning Svømmeklub er der også valgt ny formand, idet Brian Andersen har afløst Anette Birgitta Hassel på formandsposten.
Se den nye bestyrelse for Gymnastik afdelingen
 HER Og den nye bestyrelse for Håndbold afdelinger HER
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg