Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Længe ventet rejsegilde i tennisklubben

Skrevet af: Rikke Steffensen

Det var en glædens dag for Auning Tennisklub. Den nye sæson blev skudt i gang og denne dag var ganske særlig. Man kunne nemlig samtidig holde rejsegilde for det længe ventede klubhus. Der var en del fremmødte og det i sig selv var glædeligt. Selvom blæsten viste sit ansigt var det nogle hyggelige timer med flag, grillede pølser, kolde drikke og trefoldigt hurra, idet ”festlighederne” afholdtes i klubhuset, som snart står færdigt.

Auning Tennisklub har i et par sæsoner arbejdet på, at få lavet et klubhus med det formål, at have et indendørs samlingssted og dermed skabe fællesskab i klubben. Med hjælp fra banemand Magne Nielsen, er klubhuset nu endelig blevet en realitet, hvilket bestyrelsen glæder sig over.

Bestyrelsen håber på, at man vil bruge huset til at mødes i før og efter tennisspillet og at det vil kunne trække lidt flere spillere ud på banerne. I forbindelse med huset er der terrasse og at sidde sammen på en lun sommeraften er da en hyggelig måde, at afslutte samværet omkring sporten på.

Auning Tennisklub er en lille klub med ca. 35 medlemmer. Har man lyst til, at afprøve sit talent for tennis, er man meget velkommen på banerne. Der er plads til mange flere medlemmer i klubben og der er både mulighed for at få fast spilletid og for at reservere baner løbende.

Se også Tennisklubbens hjemmeside på AuningSport HER

Magne Nielsen og Rikke Steffensen ved rejsegildet lørdag den 12. maj

Sæsonklar!

Indgangen til tennisbanerne

Klubben har desværre været plaget af tyveri af byggematerialer.

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg