Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Erik Busk puster igen nyt liv i bygningerne på Systemvej

Skrevet af: AuningBy.dk

Bygningerne skal rumme en helt ny type virksomhed, som mest lever sit liv på nettet. Erik Busk etablere menlig et Web-baseret storcenter, iMall.dk, her kan man kan købe næsten alt, betale et sted og få det hele sendt samtidig, så man spare forsendelsesomkostninger.


Samtidig med det web-baseret storcenter, bliver der også etableret  et lagerhotel på adressen. Denne del hedder iOutlet.dk. Begge virksomheder åbner her i efteråret.

iMall.dk er også på Facebook og har her lidt over 60 venner. På Facebook-siden, som har været aktiv siden januar, er åbningen annonceret flere gange. Seneste melding er at iMall.dk og iOutlet.dk åbner her i efteråret eller når de første 2-3 butikker har lagt deres Web-butik ind under iMall.dk.


I store profilannoncer oplyser virksomheden følgende:

 
Klik på dette avisklip og læs om baggrunden for iMall.dk


På Facebook hedder det: "Verdens første storcenter på nettet ..."


På hjemmesiden hedder det: "Danmarks første storcenter på nettet ..."

Bygningerne på Systemvej blev bygget af virksomheden Electromatic tilbage i 1984. Det var et kæmpe skub for Sønderhald Kommune dengang. Det var en kæmpefabrik, hvor man forventede at omkring 300 ufaglærte, fortrinsvis kvinder, skulle samle elektriske apparater. Der kom aldrig så meget gang i produktionen inden Electromatic efter få år flyttede fra Auning igen.

Erik Busk etablerede i 1995 Nordisk Plast på Systemvej. Nordisk Plast flyttede i 2008 til Assentoft og blev senere solgt til en tysk industrigigant.


 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg