Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Vi vil gerne have flere med på MTB

Skrevet af: AuningSport.dk

Hver torsdag kl. 18 drøner en gruppe på 8-10 MTB-ryttere fra Auning ud på diverse grusveje og stier. Med masser af lys på cyklerne har de en forrygende oplevelse med masser af fart og hygge. Så har man lyst til eventyr i de mørke timer, er man velkommen til at møde op ved idrætscenteret alle torsdage kl. 18.00, siger Klaus Sønderskov.


Er man ikke til ”nattekørsel” - eller passer det bare ikke med torsdage kl. 18 - så er der mulighed for at køre alle søndage kl.  10 med en gruppe på 25-35 MTB-ryttere. Disse ryttere kommer fra et område der hedder Ørsted, Auning, Pindstrup, Ryomgård, Rønde, Mørke, Hornslet + et par stykker fra Grenå.

Denne gruppe  søndags-ryttere kører ud fra forskellige steder på Djursland, det giver noget mere end en halvflad vej i Løvenholmskoven! Vi plejer at kunne mønstre en 25-35 rytter på sådan søndag, siger Klaus Sønderskov. Her kan man se hvor der bliver kørt om søndag. Bemærk at der kan komme ændringer bl.a. pga. vejret.

Om søndagen køres med 2 hold, et begynderhold, der mest kører på grusveje og større stier og et hold, der kører mere offroad en Løvenholmskoven tillader. Om søndagen er ca. 25 % kvinder!

Klaus Sønderskov siger i øvrigt: - Vi stiller 2 krav for at deltage: En MTB og en hjelm på hovedet – og det med hjelmen er ikke til diskussion. Vi smutter ikke fra nogle ude på turen, vi følges ad, det er mere socialt end det er et cykelløb!

Har man fået lyst til at komme med på holdet, kan man bare møde op eller kontakte Klaus Sønderskov. Man kan også lige smide en mail til mtb@auning-cm.dk
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg