Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Et idrætscenter kan også feste

Skrevet af: AuningBy.dk

Med to idrætshaller, en multisal, en cafe og flere mindre mødelokaler, er Auning Idræts- og Kulturcenter godt rustet til at afvikle selskaber, fester og konferencer i alle størrelser, siger centerchef Henrik Johansen, som har årelang erfaring med at arrangerer begivenheder af enhver slags. Bespisning af 12 eller 1200 gæster giver ikke problemer.


Idrætscenteret har naturligt været rammen om mange store begivenheder, som stadig huskes af mange. Dirk Passer har været her og Gasolin har indspillet en live plade i Hal A, bare for at nævne et par begivenheder fra historiebogen.

I de senere år har der været lidt længere mellem de store arrangementer, men nu er der godt gang i udlejningen til kurser, konferencer og andre former for begivenheder.

Henrik Johansen siger i øvrigt: Vi har professionelt AV-udstyr - trådløst internet over hele centeret og mobilt musikanlæg med trådløst headset.

Vi kan desuden være behjælpelige med overnatning samt buskørsel. Endvidere kan vi, tilbyde svømmehal med varmtvandsbassin, siger centerchef Henrik Johansen.

Flere informationer Opens internal link in current windowher

Festopstilling i Hal B

Plads til 100 gæster i Multisalen

Cafeen er også velegnet til familiefester mm.

Tyrkisk bryllup med 1200 gæster til spisning og dans.

 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg