Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Få super lækre fødder med doktorfisk

Skrevet af: AuningSport.dk

Centerchef Henrik Johansen og Torben Ibsen fra PITÒ tilbyder nu en behandling lidt ud over det sædvanlige!

Hør Torben Ibsen fortælle om behandlingen med FiskeSPA her! 


Før behandling

Inden man bader de medtagende områder skal man skylle de områder grundigt, som man ønsker behandlet. Dette gøres for at fjerne skidt, løse hudflager og blødgøre de områder der skal behandles. Fødderne bades i et fodbad i ca. 10 minutter. Inden behandling
Én dag inden behandling må der ikke kommes kosmetik, parfume o.l. på de områder der ønskes behandlet. Dette gøres af hensyn til fiskenes velvære.  

Hvad gør behandlingen med Garra Rufa ?

Mange mennesker får på et tidspunkt tør hud enten i større eller mindre grad. Huden bliver  irriteret eller tør og den kan sprække. Forskellige slags cremer og lotions  har til formål at fugte huden og give den næring, da alternativet ville være irriteret og tør hud. Behandling med Garra Rufa ville være et rigtig godt alternativ til at afhjælpe tør og irriteret hud.


Hvordan føles huden under og efter behandling?
Garra Rufa fisken har ikke nogen tænder derfor føles behandlingen slet ikke ubehageligt på nogen måde. Følelsen under behandlingen kan beskrive som en blid berøring eller som små bobler der kilder huden - næsten som at have sine fødder i et glas mousserende vin.

Efter behandling med Garra Rufa fiskene vil huden føles glat og man kan mærke et lille piblende prik på huden, da blodomløbet bliver forøget af kombinationen af det varme vand og Garra Rufa fiskens berøring. Fisken siges at have en helbredende virkning i og med at den tilsætter et enzym, kaldet diathanol, der hjælper den nye hud til at vokse.

Er behandlingen med Garra Rufa hygiejnisk ?
Behandlingen med Garra Rufa er ufarlig og rent.  Dine fødder skal være rengjort inden behandlingen påbegyndes. Anlægget bliver filtreret op til otte gange i timen, alt efter selve anlæggets størrelse og kapacitet.

Kan man som bruger af Wellness fiske spa blive syg?
Nej, man skal ikke være bange for at blive smittet. Fiskene kan ikke overføre smitte til mennesker. Inden behandlingen skal dine fødder være rengjort. Folk med åbne sår på fødderne, HIV eller andre smitsomme sygdomme bør ikke benytte et Wellness fiskespa. Vores anlæg har de nyeste filtermedie og sikrer en god og sund vand kvalitet. Vandet bliver som minimum renset / steriliseret 8 gange i timen via UV.

 

Man kan booke tider til fiske spa her 

Hvis man ikke tidligere har booket tider i Auning Idræts- og Kulturcenter, skal man lige oprette sig som NY BRUGER.

 

 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg