Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Nu kan man sidde hjemme og søge i egnsarkivets gemmer

Skrevet af: AuningBy.dk

Sønderhald Egnsarkiv har ved årsskiftet fået en smart funktion på arkivet hjemmeside, så man kan sidde hjemme og få et godt indblik i hvad egnsarkivet har liggende af billeder, artikler, lydoptagelser mm.



Arkivet har i flere år benyttet sig af det landsdækkende registreringsprogram Arkibas, som rigtig mange egnsarkiver anvender til deres materialeregistrering. Arkibas har ikke været tilgængelig for offentligheden, men med programudvidelsen Mini-Arkibas, er det blevet mulig for alle, at søge i arkivets gemmer fra egen computer, tablet eller smarttelefon.

Er man på jagt efter sine aner, i det område som Sønderhald Egnsarkiv dækker, er denne søgemulighed bare guld værd. Hurtigt og nemt kan man finde ud af hvad arkivet ligger inden med af materiale om enkeltpersoner, begivenheder eller lokaliteter. Eller vil man bare gerne vide lidt mere om den by man bor i, er Mini-Arkibas på Sønderhald Egnsarkivs hjemmeside et rigtig godt sted at begynde. 


Har man fundet materiale, som man gerne vil studere nærmere, kan man sende en mail til Sønderhald Egnsarkiv eller besøge arkivet på Elmelundsvej 11 i Øster Alling. Arkivet holder åbent alle mandage fra kl. 15 til 20, dog ikke i juli og december måned samt påske og pinse.


Klik her for at komme til søgefeltet
på Egnsarkivets hjemmeside:

 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg