Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

MTB-sporet i Porsbakkerne er åbent

Skrevet af: AuningSport.dk

Bente Hedegaard åbnede officielt MTB-sporet søndag den 21. april og det er nu åbent for alle og kan bruges som skovtur, løberute og som MTB-spor.

Flere billeder fra indvielsen og billeder fra sporet, som var pyntet med anemoner, blå himmel og sol. KLIK HER Indvielse af MTB-sporet i Porsbakkerne skete søndag 21. april kl. 9,30 
Efter mere end 2 års forberedelse og opbygning er mountainbike stien - også kaldet MTB-sporet - ved at være klar til indvielse søndag den 21. april.
Der vil være en officiel indvielse søndag 21. april kl. 9.30, hvor Bente Hedegaard fra kulturudvalget kommer og klipper snoren til sporet, her håber Niels Tang Møller at se rigtig mange både MTB-ryttere, men også løbere og andre som gerne vil se nærmere på området. Alle er meget velkommen.
MTB-sporet ligger udenfor de normale gangstier, sådan at gående i Porsbakkerne ikke pludselig bliver overhalet af et par hurtige folk på mountainbiker.

Ruten er omkring 2,5 km lang og stiger med 72 højdemeter. det er en krævende rute, som kræver en del teknik og erfaring med en mountainbike.   
Sporet er også velegnet for løbere og gående, som vil få en spændende tur ud over den sædvanlige spadseretur eller løbetur i Porsbakkerne.

Det nye MBT-spor starter ved P-pladsen ved Gjesingvej, hvor der også er sat en bænk op. Men man kan hoppe på sporet, der hvor man støder på det.

Alle er velkommen til at benytte MTB-sporet. Sporet er også velegnet til løb. En tur på gåben kan også anbefales, da man vil opleve skoven fra nye vinkler.


Link til printvenlig kort over ruten 

Link til Niels Tang Møllers beretning om
hvordan sporet er blevet til


Her finder du flere billeder fra en af testkørslerne

 

 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg