Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Gymnastikopvisning trak fulde huse

Skrevet af: Pia Melsen Braüner

Forårsopvisningen i Auning gymnastikafdeling afsluttede på fornem vis endnu en god sæson med gymnastik for alle. Fra Nick og Jay til Gangnam Style. Fra 2-årige gymnaster med sut i munden til erfarne herregymnaster med solbriller på. Mangfoldigheden er stor i Auning Gymnastik.



Alle stole optaget til Auning Gymnastiks forårsopvisning
Udenfor var der ikke meget forår i luften søndag den 17. marts, men indenfor i AIKs hal B summede der af liv. Efter at have spiret hele vinteren, sprang gymnastikholdene ud på gulvet ét efter ét og blomstrede i fuld flor. Hele farveskalaen var taget i brug og kreativiteten i valg af rekvisitter og musik var stor, så der var noget for enhver smag. Og med hallen fyldt til bristepunktet med et forventningsfyldt publikum, var der da også noget at leve op til.

Store børnehold fyldte hele gulvet

Især de yngste børnehold – fra forældre/barn over Krudtuglerne (3-6 år) og til Børnemix (0.-2.kl.) - fyldte godt op på gulvet med deres store antal. De helt små spillede bold med far og mor, kun afbrudt af det gule eller røde kort, som i dagens anledning blev givet af træner Pia Hougaard. Krudtuglerne kunne ikke have været sejere, da de iført slips i alle regnbuens farver fyrede den af til Nick og Jay. Og det både farve- og talrige Børnemix-hold rundede på fornem vis hele opvisningen af med både rytmisk serie og flotte spring.




Fra Sydkorea til Auning med Gangnam Style
Men det var ikke kun børneholdene, der fik publikum til at stemme i med klapsalver. Smilene var store hos publikum, da Herreholdet anført af Pia Pedersen og Frank Bjerregård viste, at traditionel herregymnastik ikke behøver at være så traditionel endda. Iført solbriller fik de danset og styrketrænet sig igennem YouTube-hittet Gangnam Style, hvilket flere gange resulterede i taktfaste klapsalver fra publikum. Måske nogle herrer blandt publikum fik blod på tanden til næste sæson?

Slut på denne sæson
Forårsopvisningen rundede på festlig vis denne sæson af. En sæson, der igen har budt på meget store og populære børnehold, men desværre også på frafald hos de voksne samt aflysninger af nogle voksenhold. Gymnastikafdelingen efterlyser derfor ideer til, hvad der kan få de voksne op af sofaen og hen i gymnastiksalen – har du et bud, hører gymnastikafdelingens bestyrelse meget gerne fra dig. Og så vil vi gøre alt for at få det op at køre til næste sæson.



Instruktører og hjælpeinstruktører til sæson 203/2014
Med en flot opvisning i frisk erindring er arbejdet allerede gået i gang med planlægning af sæson 2013/2014. Men intet er fastlagt endnu, så hvis du sidder hjemme og tænker, at du gerne vil bidrage til, at vi får en mindst lige så god sæson næste år, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi kan både bruge instruktører, hjælpeinstruktører og bestyrelsesmedlemmer – jo flere vi er, jo mere kan vi løfte i flok. 

Nærmere information på Auning Gymnastikafdeling hjemmeside

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg