Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Hvordan skal Auning udvikle sig?

Skrevet af: AuningBy.dk

Hvor skal det næste boligområde placeres? Hvor vil butikkerne ligge i fremtiden? Bør der brækkes huse ned for at binde Centervej og Mølletorvet tættere sammen? Er der basis for en ekspresbus mellem Auning og Århus? Kan en ekspresbus, nonstop Auning-Århus tiltrække nye bosættere?


Ja, det er komplicerede spørgsmål, der står for døren. Norddjurs Kommune vil gerne tage hul på alle disse centrale spørgsmål. Og kommunen har hyret konsulenter fra COWI til at hjælpe med afklaringen.

Men hvad med dig og mig? Hvornår og hvordan kommer vi ind i billedet? Kommunen planlægger et offentligt møde den 16. maj og en række folk fra byen har været til et fyraftensmøde på kroen for at komme med ideer til hvordan Auning kunne udvikle sig.

Så det gør stærkt nu. Måske for stærkt. Er det seriøst med en så hurtig proces?  Politikerne skal på baggrund af et enkelt fyraftensmøde, et enkelt offentligt stormøde, lidt input fra COWI-konsulenterne og en sidste bearbejdning af kommunens udviklingsfolk, tage stilling til byens udvikling.

I denne situation kunne man godt tænke sig en stærk borgerforening, som kunne komme med gennemarbejdede og gennemtænkte forslag til hvordan vi som borgere i byen ønsker udviklingen.    


Hvad mener du? Skriv din mening HER

Tommy Hjorth har bidraget med sine 
synspunkter om bl.a. Stark-grunden Læs her

Referatet fra kommunens fyraftensmøde den 27. februar 2013,
samt oplægget fra COWI. 
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg