Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

AKP i reklame-spot på TV2 Østjylland

Skrevet af: AuningBy.dk

Den nye sæson på Auning Kart Park sparkes igang med et helt nyt TV-replame-spot - tag et smugkig her ...

Se AKPs reklame-spot her 

Den stille vinterperiode er brugt på forberedelse af den kommende sæson; alle gokarts blevet gennemrenoveret og fremstår nu klar til masser af intensiv gokart race med vores gæster.

Der er kommet 10 nye gokarts til i løbet af vinteren, som netop er sat ind i driften. Endvidere er der indkøbt 2 junior kart der skal dækket behovet for en passende gokart størrelse til Auning Kart Parks unge gæster, der er for store til en børne-gokart, men for lille til en voksen-gokart.

Banens sikkerhedsforanstaltninger er gennemtjekket og forbedret på en række punkter – så vi er klar! Siger Michael Nielsen
Auning Kart Park har i år udvidet åbningstiderne, således der nu er åben på alle ugens syv dage, tidligere år var mandag nemlig en fast lukkedag. Det giver vores kunder rig mulighed for at booke deres arrangement på netop det tidspunkt der passer bedst.

Booking telefonen er åben på alle hverdage fra kl. 12.00 til kl. 17.00. Foretrækker man at booke via mail, kan det ske på mail@auningkartpark.dk.

Igen i år, kører vi med Danmarks bedste gokart priser – de fleste søndage i sæsonen, afvikler vi Double-Up Sunday fra kl. 12-14, dog undtaget er skolernes sommerferie.

Det betyder ganske enkelt, at du køber 15 min for 180 kr. og vi fordobler køretiden med ekstra 15 min uden beregning! Du kan så vælge at køre de 2 heats á 15 min selv eller måske dele de 2 heat med en kammerat, mor, far eller hvem du nu synes skal have baghjul – så I får 15 min hver for kun 90,-! 

Det er vigtigt at komme i god tid, Double-Up Sunday er meget eftertragtet blandt vores gæster og du kommer ud at køre i det første ledige heat efter ”først til mølle” princippet…

Du kan få inspiration til dit næste arrangement på www.auningkartpark.dk, hvor du også kan se vores åbningstider i vores kalender og masser af gode pakketilbud med gokartkørsel, morgenmad, eller den helt store lækre buffet fra Apetit i Auning.
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg