Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Skal vi ha` et ”kulturværested” i Auning…??? Gu ska` vi så…!!!

Skrevet af: AuningBy.dk

Tommy Hjorth skriver åbent brev til byens borgere og efterlyser lokaler til et kulturværested for byens musikliv, kunstforening mm.

Kære borgere og foreningsfolk!
I Auning er vi så heldige, at være beriget med et stort bibliotek med mange gode arrangementer, et idrætscenter med talrige aktiviteter, og en skole med et rigt fritidsliv. Det kan vi da kun glæde os over.

Udover disse offentlige bygninger har mange mindre foreninger deres ”egne” lokaler, hvor der flere gange om ugen er stor aktivitet. Det er fedt! Dog er det sådan vi lige nu står og mangler øvelokaler til byens, efterhånden mange bands, som har til huse i øvelokalet ”Rugekassen”, som Auning Skole har måttet inddrage p.g.a. pladsmangel.

Kunstforeningen er afhængig af skolens åbne og lukketider og Kulturskolen er også ramt af pladsmangel på Auning Skole. Det er fuldt forståeligt skolen må inddrage pladsen til egne aktiviteter og godt for byen, at skolen vokser og i det hele taget bevares. Foruden ovennævnte er der ingen tvivl om mange andre foreninger og mennesker kunne have gavn af et ”kulturværested”.

Det er vigtigt at pointere stedet ikke skal være en konkurrent til Kulturperronen. Nej snarere et supplement, så de udøvende kunstnere på stedet kan tilbyde Kulturperronen mindre koncerter og udstillinger.
Tænker du det samme ? Har du gode ideer? Kender du egnede lokaler? Vil du være med?
Så mød op: mandag d. 13. maj kl. 19.00 på Kulturperronen i Auning
Håbet er at finde en arbejdsgruppe, som kan arbejde videre med projektet, samt få en masse forslag og ideer på bordet, så vi kan få gang i kulturen og aktiviteterne i vores lille by Auning.
Venlig hilsen
Tommy Hjorth
Gi` gerne besked hvis du kommer på:
lund.hjorth@vestdjursnet.dk eller mobil: 6024 3269
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg