Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Offentligt borgermøde 16. maj

Skrevet af: AuningBy.dk

Norddjurs Kommune er klar til at præsentere en udviklingsplan for Auning den 16. maj. På mødet er der mulighed for at stille spørgsmål og debattere indholdet, før de sidste streger tegnes og godkendes politisk.


Det går pludselig rigtig stærkt og det kan virke lidt overrumplende, at Aunings udvikling skal afklares på kun 2 borgermøder. Det første borgermøde 27. februar, var for en lille sluttet kreds på omkring 20 specielt indbudte borger. Og det andet borgermøde, hvor hele byen er inviteret, holdes den 16. maj.

På dette møde fremlægger kommunens Kultur- og Udviklingsudvalg en udviklingsplan, som i princippet er klar til at blive politisk behandlet i byrådet.

Alle kan i princippet nå at gøre sin indflydelse gælden og man kan endnu nå at få ændret i kommunen oplæg, men det kræver at man møder op den 16. maj og stiller konkret ændringsforslag eller kommer med gode ideer til kommunens repræsentanter.

Det betyder altså, at byens foreninger kun har 14 dage til at finde ud af hvad de vil og hvad de mene om Aunings udvikling!

Forhåbentlig ligger bl.a. Handelsudvalget og Auning Borgerforening i øjeblikket vandret for at tænke tanker om byens udvikling. Eller er det COWI Consult, Kultur- og Udviklingsudvalg og byrådet der køre med klatten.

De store spørgsmål, som i hvert fald Handelsudvalget og Auning Borgerforening, bør forholde sig til er: 
- Hvordan ser butikkerne ud i fremtiden?
- Er der flere eller færre butikker i Auning om 5 år?
- Hvis der kommer flere, hvor skal de så ligge? 
- Hvis der kommer færre, skal de så rykke sammen på Centervej?
- Hvordan spiller bosætningsmuligheder, busforbindelser
        og udbuddet af butikker sammen?
- Hvor skal det næste boligkvarterer ligge? 
- Foretrækker vi Stark-grunden, gartneri-grunden eller skal vi
        hellere satse på Klibogård-projektet?
- Skal vi have hurtigbusser til Århus og/eller Randers?

Uha, det er store spørgsmål, som i hvert fald Handelsudvalget og Auning Borgerforening, bør forholde sig til - inden den 16. maj!
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg