Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Fuld hammer på sømkonkurrencen

Skrevet af: AuningBy.dk

Lørdag d. 15. juni er der Folkefest i Auning Byparken. I den forbindelse er der traditionen tro sømdyst for lokale hold. En disciplin alle kan finde ud af. Du får et søm, klap til og slå sømmet i bund på så få slag så muligt.


Tilmeld dit eget hold på 4 personer og deltag i en rigtig sjov dyst. Prisen er 200 kr. pr. hold incl. entre til telt. Ønsker man at spise i teltet købes madbilletter særskilt hos festkomiteen på mail: ilp.klibo@mail.tele.dk

Kom og "slå" naboen, kollegaen, vennerne, familien, eller måske dine konkurrenter. Konkurrencen er for både private og firmahold. Sømkonkurrencen starter kl. 14 lørdag eftermiddag.

Tilmelding til Marius Mollerup på 86484747
eller på mail auning@sportigan.dk 

Kom nu kære venner. Tilmeld jer nu og slå et slag for et godt formål, nemlig støtte til Auning Idrætsforening. Der er stadig plads til masser af hold i sømkonkurrencen ved Folkefesten i Auning d. 15. juni.

Liberal Alliance og Socialdemokraterne har allerede tilmeldt hold, så har du lyst til at "slå" en lokal politiker og virkelig hamre igennem, så meld dit hold til allierede dag. Se mere på Facebook-gruppen "Fuld hammer til Folkefesten". Uanset om du er Handy eller "skabshandy" så få fingeren ud og tilmeld dit hold!!!
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg