Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Kommunen mangler synspunkter om udviklingen af Auning bymidte

Skrevet af: AuningBy.dk

Det haster nu! Planerne skal kommenteres og påvirkes inden udgangen af juni. Konsulenter fra COWI og Norddjurs udviklingsafdeling har lavet 3 modeller til mulige udviklingsscenarier for Auning bymidte.


Men hvem er det lige der skal komme med input til de 3 modeller til mulige udviklingsscenarier for Auning bymidte som COWI og kommunen har lavet?

Når målet er at skabe en attraktiv og sammenhængende bymidte i Auning med god tilgængelighed, er det oplagt at Borgerforeningen og Handelsudvalget kommer på banen, men mening mand er også velkommen til at komme med synspunkter.

De 3 modeller er blevet drøftet på et borgermøde i Auning i maj 2013 og kan ses her på kommunens hjemmeside.


Det haster med gode ideer!
- ellers køre COWI og Kommunen med klatten!

Her i juni er der en proces, hvor Auning by og Norddjurs Kommune skal finde frem til fælles forslag. Det forventes, at politikerne i august/september 2013 vil behandle forslagene og træffe beslutning om det videre forløb.
Cowi giver modellerne følgende forklaring med på vejen:
Modellerne viser forskellige tilgange til at prioritere enkelte delområder og viser gode byarkitektoniske løsninger, der kan realiseres under skiftende markedsvilkår og konjunkturmæssige udsving for at understøtte og holde fokus på det langsigtede hovedmål.
Det er ikke meningen, at der skal vælges én bestemt favoritmodel, men de skal bruges til at vise, hvilke udviklingspotentialer der ligger i bymidten.
Modellerne kan kombineres og videreudvikles løbende og skal i højere grad ses som et fleksibelt og strategisk redskab til at styre udviklingen under forskellige vilkår, end som en endelig låst masterplan. Modellerne gør det muligt løbende at kunne prioritere, kombinere, diskutere, vurdere og optimere kommende projekter og skal også inspirere investorer og borgere.

 

Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg