Søg
auningSport
auningBy Museum
auningBy

Musikforeningen Tråd favner bredt i efterårets musikprogram

Skrevet af: AuningBy.dk

Fra klassisk musik til hård rock og så lige lidt midt imellem. Sådan præsenterer Musikforeningen TRÅD de 3 arrangementer, som er på programmet for efteråret 2013


TRÅD starter torsdag d. 26. september med en kombination af foredrag og koncert med arrangementet Beatles for alle, hvor tidligere DR vært Per Wium med sit underholdende foredrag fortæller om The Beatles' særlige måde at skrue deres sange sammen på.

Per Wium har beskæftiget sig med musik hele sit liv. Han har været musiker og studievært i en lang række musikprogrammer i DR. Per Wium har beskæftiget sig med The Beatles og deres musik, siden gruppen for alvor slog igennem i Danmark i 1963 – 64.

Han holder foredrag og kurser om gruppens musik og han leverede indhold til en stor Beatles-udstilling på Koldinghus i efteråret 2010.
Med sig har Per Wium 3 musikere, så vi undervejs kommer til at høre en masse af alle de gode gamle Beatles numre.

Arrangementet foregår i samarbejde Kulturperronen i Auning og inden arrangementet er det muligt for ca. 70 personer at hygge sig med tapas i salen ved siden af biblioteket.

Musikforeningen TRÅD har i år valgt at sætte fokus på den landsdækkende Kulturnat med arrangementer i to ultimative modsætninger af musikgenrer:

Torsdag den 10. oktober med klassisk klaverkoncert i Riddersalen på Gl. Estrup Slot og fredag den 11. oktober på selve kulturnatten med hård rock i form af forrygende old school heavy metal i lokalerne ved Mitech ApS, Århusvej 26 i Auning. Lokalt også kendt som det gamle saltlager.

Stemningen vil være intens torsdag i Riddersalen, når to unge dygtige talenter EMMA’N’INA gengiver ”Fortællinger uden ord” af komponisten Alfred Cahn. Pigerne har en helt unik oplevelse med Alfred Cahn, hvis numre de har fået mulighed for at udgive. De to unge talenter har allerede flere internationale koncerterfaringer at læne sig op af og de smukke rammer i Riddersalen kommer til at sætte den helt rigtige stemning for en fantastisk aften.

Om fredagen, på Kulturnatten, er det gamle metal pudset og klargjort til et brag af en fest, først med HEAVY FLATUS, der spiller bl.a. DAD, AC/DC, Metallica, Mötorhead og senere SOME KIND OF MAIDEN, der fyrer op under alle de største hits fra Iron Maiden på scenen.

Derudover kan Musikforeningen TRÅD allerede nu løfte en flig af scenetæppet for en af foreningens traditioner, nemlig Rock på Fabrikken 2014, hvor der allerede nu er indgået aftale med TØRFISK om at spille i fabrikslokalerne på Nørgaard Teknik den 2. marts 2014. 

Det er muligt at se mere om de kommende arrangementer på foreningens hjemmeside: www.musikforeningen-traad.dk.
Siden er sidst opdateret:24. April 2020

Besøg